2821
2789

منم دیدم حالم بدشد😝😝

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببار بلا ببار  من جوجه ها رو زنده زنده دفن میکنم تو هم بلا بیار سرم بعد بگم چه گناهی به درگاهت کردم این بلا رو سرم اوردی

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
حالا شتره رو کی شاشیده که کرونا گرفت؟ 

اعراب به جای دارو میخورن عزیزم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
حالا شتره رو کی شاشیده که کرونا گرفت؟ 

قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

مترسک:وقتی نمیشود رفت=>همین یک پا هم اضافیست.خواهش میکنم دگ‌کاربری منو نترکونین چون خط زیااااااااد دارم 🤪در نی نی سایت باید زورکی بعضی ها رو دوس داشت وگرنه ترور میشی......مثلا سردار دلها رو 😒وااااااااا.......چرا این قد میترکونین خداوکیلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از زندان بدتر شده اینجا
قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم گفتن ادرار شتر باعث‌کرونا شده 

منم خبر نداشتم پرسیدم شتره رو‌کی شاشیده که کرونا گرفته😂😂😂😂

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز