2777
2789
عنوان

کرونا و جمعیت

210 بازدید | 17 پست

بچه ها شمام قرنطینرو بیخیال شدین یا نه همه ریختن تو خیابون مثل زمان عادی خواهر من گوشش بدهکار نیست بخدا دارم اب میشم برا بچم نگرانم ولی اونا اصلا تو خونمون من فقط رعایت میکنم از پس همشون برنمیام فکر کردن تموم شده 😢😢😢😢😭😭😭

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما جز مواقع ضروری بیرون نمیریم 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

میخوام برم سونو بدم‌میترسم🤦‍♀️

ماسک بزن ، اسپری الکل دستت باشه ، هیچی نمیشه ان شالله

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

دو روز پیش خواهرم اومد خونه امون بعد از 60 روز دیدمش، خونه هامون 5 دقیقه فاصله داره، خودمم 10 روز پیش یک روز رفتم پیش مامانم اونم بعد از 50 روز دیدم، پس فردا هم مامانم و بابام میان چون باید با همسرم برن یه کار بانکی رو انجام بدن 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

من یا شوهرم فقط واسه خرید ضروری بیرون میریم شوهرمم مجبوره بره سرکار

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
چی میگی واسه خودت همه جارو باز کردن کدوم قرنطینه

تو چی میگی عزیزم حالت خوبه بی خواب شدی پاساژا که بازن امروز مشهد کلا تو فضای سبزش مردوم کباب راه انداخته بودن 

مردم دیگه خسته شدن ، از طرفی دولتم همه جا رو باز کرد مردم بیخیال شدن

ولی اینجوری ام درست نیس همه بریزن بیرون

من که خودم برای دکتر فقط مجبورم برم بیرون ولی همسرم سرکار میره

برای خریدم زنگ میزنیم میارن برامون

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
مردم دیگه خسته شدن ، از طرفی دولتم همه جا رو باز کرد مردم بیخیال شدن ولی اینجوری ام درست نیس همه بر ...

اره دولت اشتباه کرد چون امارا نزولیه مردم فکر کردن تموم شده نمیدونم بخدا