توپ0قلقلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 1892 عنوان تی وی 53 بازدید | 10 پست دوستان تلوزیون خوبی که بشه تا ۲یا ۳ تومن خرید وجود داره اصلا!!😅لطفا راهنمایی کنید میخوایم بخریم ولی نمیدونم اصلا گیر میاد بااین قیمتاو این که ایرانی مارک خوبش کدومه کسی میدونه! 1399/02/01 | 02:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hhjfrgoo عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 479 سرت تو قیمت نیس هایه دونه ازین ۳در ۵ قدیمیا که یو اچ دی بهش وصل میشه میدن بهت
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40683 ماامروزتلویزیونمونودادیم تعمیر گفتن خرجش ۲تومنه😟 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
میبینید_چیکارتون_میک عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 1557 سرت تو قیمت نیس ها یه دونه ازین ۳در ۵ قدیمیا که یو اچ دی بهش وصل میشه میدن بهت 😂
توپ0قلقلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 1892 سرت تو قیمت نیس ها یه دونه ازین ۳در ۵ قدیمیا که یو اچ دی بهش وصل میشه میدن بهت نه والا قیمت دستم نیست اصلادوسال پیش یکی مامانم خرد سامسونگ ۲۵۰۰ خیلی عالی فکر کنم الان۸ تومن شدهیعنی ایرانی هم همچین قیمتایی نداره
توپ0قلقلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 1892 ماامروزتلویزیونمونودادیم تعمیر گفتن خرجش ۲تومنه😟 اوه اوه😅
hhjfrgoo عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 479 نه والا قیمت دستم نیست اصلا دوسال پیش یکی مامانم خرد سامسونگ ۲۵۰۰ خیلی عالی فکر کنم الان۸ تومن شده ... والا یه ۶۵ اینچ اورل ایدی خواهرم قبل عید خرید۱۳
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40683 اوه اوه😅 ۳سال پیش خریدیم ۳و۸۰۰ سامسونگ الان نصف پول اون موقع روداریم میدیم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
توپ0قلقلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 1892 والا یه ۶۵ اینچ اورل ایدی خواهرم قبل عید خرید۱۳ اووووه پس رسما هیچی نگم بهترهمن نگا نگا نگا😃😃😃😃
توپ0قلقلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 1892 ۳سال پیش خریدیم ۳و۸۰۰ سامسونگ الان نصف پول اون موقع روداریم میدیم حالا خداکنه درست بشه و مثل اولش بشه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40683 حالا خداکنه درست بشه و مثل اولش بشه آره پسرم باآب پاش آب پاشیده به تلویزیون ۳تاخط افتاده بودتادیشب که صدابودولی تصویرنبود راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤