2777
2789
عنوان

چجوری مچشو بگیرم

2028 بازدید | 111 پست

یکی از همسایه هامون خیلی زن خوش تیپی هست اما از نظر قیافه زیاد جالب نیس،من همیشه در حد سلام علیک باهاش ارتباط داشتم،اما شوهرم خیلی با شوهرش صمیمی بود ن در حد رفت و امد فقط بیرون ببینن همو کلی خوش و بش میکنن، یکبار شوهرم بلند شد ساعت نه صبح گفت میخوام برم خونشون دارن تعمیرات میکنن پیشش باشم خانمش نیس،در صورتیکه خانمش خونه بود.حالا ی مدتیه خانومه با من صمیمی شده رفت و امد میکنه تو این رفت و امدها متوجه شدم خیلی خانوم سالمی نیس یکسره گوشیش زنگ میخوره شماره های بدون نام و جلو من رد میکنه یا ج میده میگه پیش خانوم فلانیم،تا گوشیشم زنگ میخوره سریع صفحه رو خاموش میکنه چشمم ب شماره نخوره،بعد زنه ی چیزایی از دهنش در میرفت از زندگی ما بعد میگفت شوهرت ب شوهرم گفته،یه روزم داشتیم میرفتیم بیرون با ماشین تا شوهرم این زنه رو دید هل شد اینه رو زد ب ماشین همسایه،خیلی موارد دارن عذابم میدن ب نظرتون شک من بی دلیله یا چیزی هست؟گوشی شوهرمو چک میکنم چیزی نیس توش میگم شاید خطی دیگه داشته باشه

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم فقط میدونم ریدم تو زن و مرد خیانت کار

وای ب قران نمیدونی چ شوهری داره از همه نظر از شوهر من سره هم موقعیت اجتماعیش هم چهرش هم وضع مالیش ولی نمیدونم چرا کرم میریزه زنه

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

بد ب دلت راه نده این ک حس کردی زنه آدم جالبی نیس ک هیچی ولی خب شوهرت باشوهرش دوسته حتما حرفایی زده اونم ب زنش گفته.دلیل نمیشه که

آینه هم اتفاقی بوده سعی کن شک رو تودلت جا نکنی ک اگر خدای نکرده جا بشه تاآخر عمرررر ولت نمیکنه

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
وای ب قران نمیدونی چ شوهری داره از همه نظر از شوهر من سره هم موقعیت اجتماعیش هم چهرش هم وضع مالیش ول ...

شاید رختخوابشون سرده😂

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»