2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل کنم

189 بازدید | 21 پست

به نظرتون درسته ک مادر پدرا نمیزارن واس آشنایی با پسری رف بیرون 

من مامانم همش گف ک نه ینی چی برین بیرون ما خونه داریم تو خونه حرف بزنین منم گفتم چشم الان نامزد ک کردم دارم رفتارای نامزدمو میبینم خیلی ناراحتم اصن با چیزی ک من میخام جور در نمیاد خیلی پسر خوبیه ها ولی من نمیتونم اینجوری من یکی رو میخام ک پرجنب و جوش باشه ولی این خیلی آروم و خجالتیه خیلی احساسیه من خودم آرومم ولی شیطون الانم هی میخان عقد و بندازن نزدیک تر من دوس ندارم من دوس داشتم با کسی دوست باشم بعد بیاد خاستگاری با عشق قبلی بیاد خاستگاری نه اینجوری دارم دیوونه میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جرخ توی تاپیکای قدیمی برن بببن چقدر پشیمون داریم که با عشق و احیاس و ابن چیزا کارشون به جدایی کشیده..پسر آروم و مهربون و احساسی زندگی برات بسازه که شاکر خدا باشی تا ابد..منم مثه تو بودم دقیقا.سوهدم اینقدر احساسی و ماه و رمانتیکه گاهی من خجالت میکشم که با وجود زن بودن اندازه اون احساس ندارم

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕

شیطون دهره گولت میزنه، تحمل داشتی با پسری دوست میشدی که با صدتا قبل تو دوست بوده تجربه کرده پس فردام میرفتید خونتون هزار تا انتظار ازت داشت تنوع طلب میشد. ولی این همسرت چی؟ عشقو باهم تجربه میکنید، منم سنتی ازدواج کردم ولی خواهرم دوست شد، تو دوستی ادم چشاشو رو صدتا عیبه طرف میبنده، من نمیگم الان من خوشبخترم چون سنتی ازدواج کردم ولی همینو بگم اون عشق اولیه خواهرم که باهمسرش دوست بود الان اتیشش کم شده خیلی کم

دقیقا مثل توهستم اوایل میگفتم واسه اینکه خالم ناراحت نشه بهم نمیزنم اشکال نداره اخلاقاش درست میشه ولی بعد دیدم نه امکان نداره تغییر کنه تا به خوپم اومدم دیدم عاشقشم و نمیتونم کاری کنم..اما انقد دوستش دارم که همه ی کارایی که قبلا فکر میکردم خیلی غیر قابل تحمله الان برام خیلی قشنگ و زیباست 

من پراز دوست داشتن توعم...                                     پراز ذرات معلق عشقت❤                                           پراز آغوشی که الگوی قد و قواره ی توست،وحجم تن تورا درخود گود انداخته است🖇💕.                             من پراز دوست داشتن توعم وسرودی ازاین بهتر برای سرودن ندارم🍁🌈🍀🥀🦋🦄

ببین دختر خوب اگ میددنی سطح انرژیتون یکی نیس این اشتباهو نکن.منم دقیقا مث توبودم‌  من شیطون وخوش خنده اون ارووووم وساکت🤐دوران نامزدیم فک میکردم این چیزا مهم نیست ولی الان فهمیدم چ گوهی خوردم.پایه تموم مشکلاتمونم همینه!حتی تاپای طلاقم رفتم ...البته اینم بگم شوهر من افسردس!!توام بیشتر باها حرف بزن شاید آتیش زیر خاکسترباشه😄یاخجالتی باشه...ولی اگ واقعا ذاتش همینه اصلا قبول نکن چون مشکل سازه واقعا!!!

بداهه زندگی کن نقشه ها هیچ وقت کارسازنیست!
ببین دختر خوب اگ میددنی سطح انرژیتون یکی نیس این اشتباهو نکن.منم دقیقا مث توبودم‌  من شیطون وخو ...

هر دومون خجالتی هستیم ولی من از اونایی هستم ک دوس دارم برم اینور اونور مهمونی بزن و برقص یا تو ماشین صدا زیاد باشه بزنم برقصم ولی جلو این اصن نمیدونم میزاره این کارو کنم یا نه دوبار رفتیم بیرون یبار آهنگ غمگین گذاشت ولی عاشقانه من خوشم نمیاد خب😔ولی سر به سر میزاره شوخی اینا وقتی دوتایی هستیم میکنه