2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای عروس آتیشپاره😂😂😂😂🥰🥰

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

😐خدایی حالت خوبه؟ اب برایرچی بریزی؟ شوهرت از چی مریض بشه. خوب وقتی جوشوند دیگه چه مشکلی میتونه پیدا کنه؟ نعمت خا رو واسهرچی میخوای حیف و میل کنی

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

خوبی؟ برا چی مریض شه! 

روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁
خب دیگه ماست درست کرد ‌ مگع نباید بیست دقیقه بجوشه. اون هفت دقیقه خاموشش کرد ملاقه هی لیس میزد

اه 

خو نمیذاشتی بجوشونه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
خب دیگه ماست درست کرد ‌ مگع نباید بیست دقیقه بجوشه. اون هفت دقیقه خاموشش کرد ملاقه هی لیس میزد

اه بریز بیرون بره بابا

از این به بعد واااقعا بحث با 🐴 ممنوع! والا از سر راه نیاوردم اعصابمو😅👌

وقتی جوش بیاد پنج دقیقه کفایت می کنه . اما ملاقه لیس زد بعد گذاشت داخلش؟ کارش بهداشتی نیست . بذار درست کنه شما نخور .

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم