2777
2789
عنوان

ستایش۱

1479 بازدید | 27 پست

یعنی بدبخت تر از ستایش تو دنیا بوده؟ چقدر با مردن طاهر فیلم افتضاح میشه اه این چه فیلمیه ساختن خاک تو گور نویسندش همش گریه همش بدبختی😣😣😢😢😢😢😭😭😭

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پخش دوباره ش حس پیر شدن بهم دس داده 😂😂😂😂

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
الان که تازه پلیس دنبال طاهره هنوز نمرده

فرداشب میمیره دیگه کلا از همین قسمتی که امشب نشون داد حس ناراحتی دارم😢

فرداشب میمیره دیگه کلا از همین قسمتی که امشب نشون داد حس ناراحتی دارم😢

منم امشبو دیدم اعصابم داغون شد. ولی آخه چرا باید دستگیر بشه. چرا اون صاحب کارش دوباره به غلامی و دسیسش شک نمیکنه

من هم می بینم  این انیس طاهر ر  می کشه خودش هم کیف پول نمیکنه ذلیل میشه

آره حقشه خاک تو سرش مریض روانی

خیلی بده مخصوصا با مردن طاهر😢

خب شد مرد 

مرد انقد خوب نداریم اگه باشه میمره😂😂😂

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
منم امشبو دیدم اعصابم داغون شد. ولی آخه چرا باید دستگیر بشه. چرا اون صاحب کارش دوباره به غلامی و دسی ...

آخه چرا باید یه بیگناه کشته بشه دور از عدالت هستش  این که میگن بیگناه تا پای دار میره ولی بالای دار نمیره تو این فیلم یه جورایی نقض شده به هر حال بیگناه کشته میشه در آخر

خب شد مرد  مرد انقد خوب نداریم اگه باشه میمره😂😂😂

آره والا  من شخصیت طاهر رو خیلی دوست دارم اونقدر که با مرگ طاهر من ناراحت میشم ستایش تو فیلم ناراحت نمیشه😂