2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 31 پست

تا جایی که می دونم تشخیص به عهده هر فرد هست و در این مورد گناهش پای خودتونه مگر اینکه بزور غذا بریزه تو حلقتون .

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه بدنت ضعیفه نگیر البته باز خودت میدونی من بارداریام نزدیک به هم بود و بعدم شیر دهی بدنم خیلی ضعیف شده چندوقت پیش مریض شدم تا برسم بیمارستان پیش دکتر بیهوش شدم دکتر گفت خیلی ضعیف شدی منم دوس داشتم بگیرم ولی شوهرم نمیزاره از یه طرفم میترسم مریض بشم چون بچه ام شیر میدم

من پارسال حالم خییییلی بدشدبابام گفت فردانگیرصبحش رفتم ازشهربیرون 23 کیلومترروضموباطل کردم اومدم انق ...

منم پارسال ماه رمضون مریض بودم نتونستم کامل بگیرم ناراحتم میخاستم امسال بگیرم ک نمیزاره

❤Put Your Trust In God❤
منم پارسال ماه رمضون مریض بودم نتونستم کامل بگیرم ناراحتم میخاستم امسال بگیرم ک نمیزاره

منم خیلی ضعیفم ولی میگیرم من از8 سالگی روضه میگیرم 24کیلوبیشترنبودم ازاون موقع من که ضعیف ترنیست...تاجایی که میتونی بایدبگیری..توماه رمضون همه ضعیف میشن این برای همه هست دیگه

خب بیماریت چیه اگر برات ضرر داره که نباید بگیری اگر نه که شوهرت نمیتونه تعیین تکلیف کنه امر واجبه و باید بگیری 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز