2777
2789
مال منم اینجوریه 

یه خانمی بود میگفت این مدلی یعنی عفونت...من عفونت ک دارم کلا اما بابت این ذهنم درگیر شد

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
فدات شم 

من انواع و اقسام پمادهارو پزشکم تجویز کرد،دیگه اشکم درومده بود،چون بدنم تازه بود.زود به زود اینجور میشدم...هر پمادی زدم درمان نشد،آخرش برام اینو نوشت ،جوری بود که ماهی ۲ بار میرفتم پیشش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انواع و اقسام پمادهارو پزشکم تجویز کرد،دیگه اشکم درومده بود،چون بدنم تازه بود.زود به زود اینجور م ...

منم دلم ميخواد موهاي سرمو بكنم بخدا اگه خوب شما برا تمام آرزوهات دعا مي كنم 

یه خانمی بود میگفت این مدلی یعنی عفونت...من عفونت ک دارم کلا اما بابت این ذهنم درگیر شد

نه من عفونت ندارم ولی اینجوری ام اگر هم عفونت باشه نگران کننده نیست اخه پیش میاد مخصوصا تو قاعدگی

منم دلم ميخواد موهاي سرمو بكنم بخدا اگه خوب شما برا تمام آرزوهات دعا مي كنم 

من دیوونه شده بودم،ماهی ۲ بار میرفتم پیشش،آخرین بار جلو دکترم گریه کردم،گفتم بخدا بهداشتم رعایت میکنم،خلاصه اینو داد و دیگه فعلا که خداروشکر چندین ماهه راحت شدم

شايد ب غلظت خون بستگي داشته باشه از من ببين ديگه عفونت دارم ولي مثل شما نيس پريم