2777
2789
عنوان

مامای خانگی برای نازایی

4383 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من سه ساله ازدواج کردم وتنبلی تخمدان شدیددارم ویه بارحامله شدم که اونم بچه خوره شدوخلاصه الان چندماهه که پیشگیری نمیکنم ومیخام  بارداربشم...میخاستم برم پیشه ماماخانگی برای تنبلی تخمدانم.چون تاحالازیاددکتررفتم تاحالاپیشه ماماخانگی رفتین میشه تجربه هاتونوبگین 

خدایاشکرت منم باردارشدم😍🥰 دعاکنین سالم باشه من قبلا بارداری مولار داشتم خداناامیدم نکن توروبه زینبت قسم میدم...... خداشکرت بعداز کلی چشم انتظاری الان دوقلو دارم خدا قسمته تمامه چشم انتظارا کن قربونت برم خدا تو خیلی مهربونی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه خوره چیه؟؟😐😱😲

همان حاملگی مولار 

خدایاشکرت منم باردارشدم😍🥰 دعاکنین سالم باشه من قبلا بارداری مولار داشتم خداناامیدم نکن توروبه زینبت قسم میدم...... خداشکرت بعداز کلی چشم انتظاری الان دوقلو دارم خدا قسمته تمامه چشم انتظارا کن قربونت برم خدا تو خیلی مهربونی

خیر .تا آزمایش و سونو هست.دلیل بارداری پوچتو با آزمایشات دقیق مشخص میشه

ماما خونگی برا قدیماست ..بچه خور 🤦

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
خیر .تا آزمایش و سونو هست.دلیل بارداری پوچتو با آزمایشات دقیق مشخص میشه ماما خونگی برا قدیماست ..بچ ...

یعنی چی؟بچه خور

یعنی چی؟بچه خور

تخت نظر دکتر خوب باش همین

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر