2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 41 پست
قضیه خواستگاری تموم شد وقتی اومد با شما ازدواج کرد دیگه نباید فکر کس دیگه ای باشه

اون زنو از یاد برده بود اصلا حتا بهش فکرم نمیکرد.این زنه بود که میگفت هنوز عاشق شوهره منه.حالا وقتی بهش فش میدادم میگفت من شوهرتورو سگم نمیدونم منم گفتم معلومه شوهرت نمیتونه تورو بگاید اومدی دنبال شوهرمن

عزیز دلم یه فرصت دیگه به زندگیت بده و سعی کن با توکل برخدا فراموشش کنی میدونم خیلی سخته ولی باید قوی ...

بخدا من خیلی قویم که تا اینجا اومدم حالا من ۲۳سالمه م شوهرم۳۴سالشه بعد یعنی حتی بعضی وقتا شوهرم بهم میگه تو ادمه قوی هستی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون زنو از یاد برده بود اصلا حتا بهش فکرم نمیکرد.این زنه بود که میگفت هنوز عاشق شوهره منه.حالا وقتی ...

به نظر من اصلا جوابشو نده که اعصابتم به هم نریزه 

اون آدم از زندگی مشترک خودش راضی نیست و فقط میخواد زندگی شما رو از هم بپاشونه

انقدر به شوهرت محبت کن و از عشق سیرایش کن که به خودش اجازه نده به کس دیگه ای فکر کنه

دیگه هم نه از اون خانم به شوهرت حرف نزن و تحریکش نکن

انگار نه انگار 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
اونم ازش پرسیدم گفت نمیگم نرو چون اگه بگم بیشتر حریص میشی

اخه این فرق داره با مال من مال من با اینه میدونس من به هیچیش حساس نیستم ولی دزدکی باهاش حرف میزد و جلوی من میگفت باهش حرف نمیزنمو زندگیمو دوس دارمو این حرفا ولی بهم دروغ میگفت رفته بود تو فاز خاطراتو اهنگای اشقونه گوش میدادو که به اون ربط داشت

اونم ازش پرسیدم گفت نمیگم نرو چون اگه بگم بیشتر حریص میشی

منظورم اجازه دادن نبود،منظورم این بود که مثل شما که ذهنت درگیر نمیشه ذهن ایشونم اصلا درگیر نمیشه؟

امیدوارم فکر نکنید خواستم از حرفتون پشیمونتون کنم یا نظرتونو برگردونم فقط برام عجیب و جدید بود که براتون مهم نیست

یعنی ممکنه شوهرم دوباره بهش زنگ بزنه چون به شوهرم گفتم قسم طلاق بخوره که باهیچ زنی کاری نداشته باشه ...

دوست خوبم مشکل شما اینطوری حل نمیشه،با یه روانشناس خوب حرف بزنید تا این اتفاقات کمتر آسیبش باهاتون بمونه و همسرتون هم بررسی و در صورت نیاز تراپی بشه،خوشبخت باشید🌹

خب به نظرتون من باید چیکار کنم.میشه لطفا کمک کنید ممنون میشم

بهتون گفتم،باید برید پیش روانشناس،در این شرایط هم شما و هم همسرت نیاز به مراجعه ی حضوری دارید،شما باید تصمیم جدی بگیرید،اگه واقعا قصد ادامه دادن دارید باید جدی با همسرتون حرف بزنید،بگید این ماجرا بهتون آسیب زده و اگه دنبال بخشش هستن باید با شما بیان مشاوره،و در انتخاب مشاور حتما دقت کنید،در مورد اون خانم هم شما کاری نکنید،دونستن شوهرش کمکی به شما نمیکنه،نهایتش اون آقا همسرشو طلاق میده،شما باید ببینی همسر خودت قابل اصلاح هست یا نه و راهشم همینه که به مشاور مراجعه کنید،وقتی همسر شما خودشو اصلاح کنه هر چه قدرم که اون خانم رفتار زشتشو ادامه بده و پیام بده همسر شما اهمیت نخواهد داد،کار اون خانم درست نیست اما مشکل شما همسرتونه نه اون خانم،بازم تاکید میکنم مشاور خوب پیدا کنید،خوشبخت باشید

بهتون گفتم،باید برید پیش روانشناس،در این شرایط هم شما و هم همسرت نیاز به مراجعه ی حضوری دارید،شما با ...

شدهرم باهام نمیاد مشاوره.و منم اصلا پیشش حرف از اون خانم نمیزنم