2777
2789
عنوان

پریود نشدم

121 بازدید | 6 پست

سلام خانوما من الان دوماه هست پری نشدم ماه پیش رفتم دکتر گفت یه تنبلی جزعی داری قرص مدروفم برای ۵ روز داد خوردم گفت بعدش پری میشه من هنوز پری نشدم ؟ چرا؟ چی بخورم پری شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دم کرده اویشن یه لیوان بخوری سریع میشی ردخورنداره

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
میشه بگی چجوری درست کنم؟

ببخشید الان اومدم نی نی سایت پیامتو دیدم.

اگه برگ اویشن داری اندازه 3قاشق غذاخوری بریز تو اب جوش جوش توش نبات بنداز .رو لیوانم یه نعلبکی چیزی بزار و بزار بیست دیقه باشه خودش دم میکشه بعدش صافش کن ابشو بخور

اگرم پودراویشن داری دوقاشق غذاخوری بریز تو اب جوش و بزار بیست دقیقه باشه دم بکشه بعد صاف کن ابشو بخور

روزی یکبار اینکار و بکنی به دوسه روز نمیکشه پریود میشی

فقط اویشن برای کساییکه فشاربالا دارن خوب نیست اگه اینجوره نباید بخوری به جز این مورد همش فایدس و قاعده اوره شدیده.پریودتم اگه زیاد شد نترس هرچی عفونت باشه میاره 

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

عزیزم شما باید به آزمایشگاه مراجعه کنید و تست بارداری بدید، اگر باردار نبودید باید به متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید و آزمایش سونوگرافی بدید تا بررسی های لازم توسط متخصص انجام شود، این رو در سایت پارسش   خوندم، شما هم میتونی یک سری بزنی