2777
2789
عنوان

معما مرموز ☠️

83 بازدید | 11 پست

یک قاتل روانی همیشه یک بازی با قربانی‌هاش قبل کشتنشون انجام می‌ده.

اون بهشون دوتا قرص نشون می‌ده و ازشون می‌خواد که یکیش رو انتخاب کنن و اشاره می‌کنه که یک قرص اون‌ها رو می‌کشه و اون یکی فقط ویتامین‌ـه اما از روی ظاهرشون نمی‌شه فهمید کدوم سمی‌ـه

وقتی قربانی یکی رو انتخاب می‌کنه و با آب قورت می‌ده، قاتل همیشه اون قرص دیگه رو می‌خوره و به قربانی لبخند می‌زنه

به یک روشی قاتل همیشه اونی هست که زنده می‌مونه، چطور؟

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

اینو قبلا جوابشو میدونستم الان یادم رفته

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

آبه سمیه ن قرص

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبه سمیه ن قرص

قبول نیست تو گند زدی به اشتیاقم😐😂

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
قبول نیست تو گند زدی به اشتیاقم😐😂

🤣🤣🤣

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
مگه قاتله قرص رو بدون آب میخوره😐

من دیگه نظری ندارم😑

شرلوک دیدی ها؟

نه بخدا الان ی جایی دیدم گفتم بذارم دوره هم باشیم که نشد😔

میشه لطفا گزارش بزنید؟