2821
2789
عنوان

عصبانیت

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 31 پست
به بچه های دیگش عیدی داده پول تو جیبی حتی داده با اینکه از خونه رفتن ولی من که تو خونه ام نمی ده م ...

خوب اونارا میخواد جلو خانواده همسر سربلند کنه، تو پیشش هستی شلید دستش خالیه باسختی برا اونا اکی کررده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواستگار میاد هزار تا ایراد میگیرن رد میکنن سر کار میرم بهونه میارن میگن نرو تفریح میرم میگن چقدر ...

خب محکمباش اگ موقعیت خواستگار خوب بود محکم توروشون وایسا و بگومن سننم داره بالا میره سال دیگ شانس ازدواجم نصف اینی ک الان هست نیست بگو من تا یه دوره خاصی میتونم طبیعی بارداربشم بگو که میخوام ازدواج کنم تشکیل خونواده بدم خودم اونقدر بالغ شدم که بدونم ترشی نمیخوام بندازم خودمو

سن ازدواج پدرمادرتو بهشون یاداوری کن و بگو که اگ بخواین موقعیتهای ازدواجمو ازم بگیرین میگم به بزرگترتون میگم که شما میخواین اونقدر تو خونه نگهم دارین که دییوونه بشم

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
خوب اونارا میخواد جلو خانواده همسر سربلند کنه، تو پیشش هستی شلید دستش خالیه باسختی برا اونا اکی کررد ...

نه داره خودم براش کارت ب کارت میکنم

خوب ی روز ک تو حالت خوبه، اونم حالش خوبه بآآرامش باهاش حرف بزن یا از مامانت بخواه بهش بگه حتما این ...

گفتم دیگه امروز

شروع کرد دعوارو که همتون منو برای پول میخواید فکر کردم تو آدمی ولی توام نیستی

به نوه ش بیشتر پول میده تا من

اگه بشه میخوام صحبت کنم تو بیمارستان روانی چند ماه نگهم دارن 

چرااااااااااااااا میگه ببخشید دیوانه شدی مهربونم
تو فکرمیکنی بیمارستان روانی  درمان میکنه؟؟ اونجا ادمسالم میگیره  روانی زنجیری تحویل میده

اونجا داروهایی به خوردت میده که معتادبشی بدون اون داروها هی توهم ببینی جن و پری ببینی

ببین جدای ازین مساله میخوای به خودت انگ روانی بودن بزنن یه پرونده داشته باشی تو بیمارستان روانی تا پدرمادرت  بهونه ای داشته باشن که هیچ وقت بهت استقلال ندن و هیچچچچچچچچ مردیم نیاد بیاد بگیرتت؟؟

پرونده تو بیمارستان روانی داشتن میدونی تبعاتش چقدر هانمان سوزه>>؟؟ اگه تو الان ازدواج کنی و بچه دار بشی اصلا شوهرت میتونه ازین پرونده استفاده کنه هروقت خواست بندازتت تیمارستان

اگ شوهرت طوریش شد میتونه ازت شکایتکنه بگه تو صدمه زدی بهش.. با پرونده  یتیمارستان هم که حرفش مقبوله و تو همیشه مقصری حتی اگ مظلوم واقع شده باشی

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
گفتم دیگه امروز شروع کرد دعوارو که همتون منو برای پول میخواید فکر کردم تو آدمی ولی توام نیستی به ن ...

ببین حتما باهاش حرف بزن و دلیل رفتارش بپرس

شاید واقعا نمیدونه چقدر باعث ناراحتیته

حتما اینکارو بکن

خسته شدم ازشون 

برو همین فردا دنبالکار به صورت جدی باش

و مستقل شو کم کم 

چرااااااااااااااا میگه ببخشید دیوانه شدی مهربونم تو فکرمیکنی بیمارستان روانی  درمان میکنه؟؟ اون ...

وقتی هیچ جا جایی ندارم چیکار کنم

نه جرات خودکشی دارم

نه جرات فرار کردن

نه میذارن ازدواج کنم

نه برام خونه میگیره تنها زندگی کنم

تو اتاق خودمم اضافیم چه برسه به خونه دیگه

خیلی حالم بده 

مادرم نبود تا الان دووم نمی‌آوردم تو این خونه

هربارم با من دعوا کرده چند تا فحشم ب مادرم داده که طرفداری نکن

ببین حتما باهاش حرف بزن و دلیل رفتارش بپرس شاید واقعا نمیدونه چقدر باعث ناراحتیته حتما اینکارو بکن

هرکسی تو این خونه باشه همینه

وقتی که بری عزیز میشی براشون

خواهر برادرامم از وقتی رفتن صد درجه مهربون تر شده باهاشون 

از بچگی هرچی پسر بزرگه گفته گوش دادن همه

همش زور گفته 

همش مطابق میل آقازاده بزرگ باید رفتار بشه

اگه یک بار با نوه ش بازی نکنم فحشی تو دنیا نیست که به من نده 

نه تو روانی نیستی.محیطت خرابه. شش ماه بری تو محیط خوب یه آدم دیگه میشی .تجربه مشابه داشتم

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز