2777
2789
عنوان

منچ انلاین🤦‍♀😂😂

721 بازدید | 27 پست

وای از دیشب نصب کردم خیلی باحالهههههههه کلا از همه فکرو خیالا دورت میکنه شمام نصب کنین 

بازی منچرز رو بگیر و آنلاین منچ بازی کن و سکه رایگان بگیر با کد معرفی: RVP43LPP 

http://incytel.com/mencherz

کد معرف منو بزنین اینه RVP43LPP

برای آرامش همه نی نی سایتیا صلوات😍😂😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشم میاد تو همه تاپیکها پست اولی

😎

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

دارم نصب میکنم

بد باشه کلت رو میکنم😐😂

به امید مردن 💔💔😔😔😔                          خدانگهدارت دلم❤ تنگ میشه واست 💔جای من نیستی نگی😔 رفتشو جازد 💔خدانگدارت فقط ❤روبه خدا کن 😔حالم خرابه 💔برام دعا کن 💔😔               دعا کن حال دلم خوب شه🙏💔😔                             دعا کن ب چیزایی ک میخوام برسم🙏💔😔
عالیییییه کدمو بزنیا

چشم😂🧡

به امید مردن 💔💔😔😔😔                          خدانگهدارت دلم❤ تنگ میشه واست 💔جای من نیستی نگی😔 رفتشو جازد 💔خدانگدارت فقط ❤روبه خدا کن 😔حالم خرابه 💔برام دعا کن 💔😔               دعا کن حال دلم خوب شه🙏💔😔                             دعا کن ب چیزایی ک میخوام برسم🙏💔😔

کشور دیگه هم میشه؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷