2777
2789
توی رودخونه نزدیک بود بیوفتم تو سد کرج😐

وایی منم منجیل نزدیک بود بیوفتم تو سد باد تندی بود خودم به یه درخت چسبوندم باد خیلی تندی بود 

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم بعد از چهارسال پسرع بهش خیانت کرد و‌رفت اردواج کرد شیرش کردم برع دم مغازع پسرع  قشنگ ی ف ...

دمت گرم

منم شیر کردی برا اولین بار یه دعوای درست حسابی کردیم

خوشو جمع کرد

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
دمت گرم منم شیر کردی برا اولین بار یه دعوای درست حسابی کردیم خوشو جمع کرد

واقعا؟من کلا دنبال کارای خیرم بخدا😂😂اصلا خیلی تاثیر گذارم تو شیر کردن ادما😂🤘🏻

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وایی منم منجیل نزدیک بود بیوفتم تو سد باد تندی بود خودم به یه درخت چسبوندم باد خیلی تندی بود 

من یه پسره خودشو انداخت توی رودخونه نجاتم داد

خیلی صحنه رویایی بود🤣 هنوزم تو فکر پسره ام🤣🤣

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
واقعا؟من کلا دنبال کارای خیرم بخدا😂😂اصلا خیلی تاثیر گذارم تو شیر کردن ادما😂🤘🏻

🤣🤣🤣خیر دنیا و آخرت ببینی