2777
2789
🤣🤣🤣خیر دنیا و آخرت ببینی

فداتم😂😂🤘🏻

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید رفتن جنوب  جزیره صفا سیتی

نخیرم دیدی که حدسم درست در اومد😎

یه پسر و دختر هر وقت میرن مسافرت سه جا بیشتر نمیرن یا لواسان یا شمال یا کردان اکثرا هم میزنن تو جاده چالوس به سوی شماااال 

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!
تو سيل داشتم از كنارهاى رود زير پل رد ميشدم كه سنگ خيس بود پام ليز خورد دستم به يه سنگ تيز بند بود ك ...

وااای یه لحظه تصور کردم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنند   من و دوستم نازی
من یه پسره خودشو انداخت توی رودخونه نجاتم داد خیلی صحنه رویایی بود🤣 هنوزم تو فکر پسره ام🤣🤣

😂😂 واسه من یه خاطره خیلی بدی بود

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
اگر دستمو ول ميكردم اب منو ميبرد ميزد ب كوه مغزم ميپاشيد خيلى بد بود جز من و شوهرمم ديگه كسى نبود

عقط اونجا که میگی عکس میگرفت😐😐😂😑

از این کاربری دو نفر استفاده میکنند   من و دوستم نازی
برا من فوق الهاده بود🤣🤣

مثل تو فیلما بوده معلومه فوق العاده میشه خاطره خوبی میشه😂😂

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
بعد واکنشت به شوهرت چی بود خدایی

گفتم خيلى نفهمى گفت من از بالا فكر ميكردم دارى ادا در ميارى گفتم گمشو از جلو چشمم 😤😤😤

البته تلافى كردم يعنى اصلا تو فكر تلافى نبودم يهو خودش تلافى شد چهارشنبه سورى موتور با سرعت اومد زد زير شوهرم شوهرم افتاد ولى زود بلندشد ولى موتورى در اثر ضربه چند دور به خودش زد خورد تو درخت وااااى همه ميدويدن سمت شوهرم من مات و مبهوت مونده بودم اونا رو بردن بيمارستان ولى شوهرم بلند شد بعد من نميتونستم برم جلو اصلا تواناييش نداشتم بعدا گفت تلافى كردى گفتم نه بخدا دست خودم نبود😂😂😂