2777
2789
عنوان

درس یا بچه

90 بازدید | 8 پست

ازیکطرف شهریه باید واریز کنم

طرفی برای بچه توراهی ک کمتر از۲۰ روز مونده ب تولدش چیزی نخریدم.

دوماه شوهرم حقوق نگرفته!!اونی ک هست میره برای قسط.شما باشید چیکار. میکنید؟؟نکه فکر کنید وسایل لاکچری فقط وسایل ضروری یک نوزاد تا ۲ماهگی میگم

تو این شرایط بچه دیگه..نمیشه که بیاریش لخت بذاری وسط هال 

کسی نیست یکم کمکت کنه یا قرض بده که به هردو برسی.پدری.مادری.برادری

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرخصی بگیر واحد هاتو حذف کن 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

برای زایمان مرخصی میدن شما که شرایط تو میدونستی نزدیک زایمان هستی این ترم کلا باید مرخصی میگرفتی

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

توی این وضعیتی که گفتی بچه اولویت بیشتری داره بنظر خودت این که بچه ات گرسنه نباشه مهم تره یا اینکه بری دانشگاه حالا یه سال دیرتر اون مدرکو بگیری چیزی نمیشه

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!