2777
2789
عنوان

احساس کردن جن

72 بازدید | 10 پست

سلام دوستان الان یک هفته اس با شوهرم قهرم ما تو اتاق اون بیرون میخواب!

الان سه شبه که وقتی خوابیدم احساس میکنم یچیزی نزدیکم میشه خیلی حس بدی بهم میده ولی  همون زمان که من این احساس دارم بچه ام تو خواب گریه میکنه کاملا معلوم که تو خواب میترسه! 

من خودم کاملا به جن و ماوراء اعتقاد دارم! لطفا اگه موردی چیزی هست کمکم کنید که این دست از سرمون برداره میترسم کارش ادادمه دار بشه! 

من چکار کنم غیر از قران بالا سر گذاشتن؟ 

من شنیدم میگن قیچی یا چاقو بزار کنارت 

ی دونه سنجاق بزن ب لباست قبل خاب آیت الکرسی بخون 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم این چیزا داشتم.وقتی حسش میکردم شوهرم تو خواب خیلب حرکت و بیقراری میکرد

چه شبا که اذیتم نکردن.وااای خدا یادم میاد میگم من با چه جراتی میتونستم بخوابم تو این خونه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

درخواست دوستی بقول پیام بده.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
منظورتون نفهمیدم؟ 

من دعا گرفتم دیگه نیومدن.اینجا برا یکی خواستم که بره کپی کنه بفرستم تار شد

اگر دوست داری ایمیلتو بفرست خصوصی بعدا برات عکس بگیرم بفرستم.و بگم کجاها بزنیش ک شاید توام خوب بشی

خودش رفت یا خونه تو عوض کردین؟ 

دعا رو که وصل کردم رفتن.یدونه هم تو گردنمه