2821
2789
اونکه خیلی اسکل بود😂یونگفو

چغولی بود واسه خودش😂😂

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
ولی اگ بزارباحاله ولی انقد دیگ نه بهش بگو یهودانلود کن هرروز ببینه دیگ 

كجاي كاري سي دي هاشو داره!!!!ولي ميگي وقتي تو تي وي پخش بشه باحال تره!!!😑😑😑

البته ايشون بالاي پنجاه سال سن دارن😶😶😶😶🙄🙄🙄🙄

بهشت اجباری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چغولی بود واسه خودش😂😂

ماست بود رو مخ😂

سویا هم خیلی ماست و شل و ول بود😪

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
اون که همیشه خداگیج میزد قربون سلیقت 😂

گیج بازی هاش خوب بود دیگه بنده خدا😂😅🚶‍♂️

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
كجاي كاري سي دي هاشو داره!!!!ولي ميگي وقتي تو تي وي پخش بشه باحال تره!!!😑😑😑 البته ايشون بالاي پن ...

سی دی نمیخواد از گوگل میش دانلود کنی قسمتاشو

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️
لباس سبزه یونگپو بود لباس ابیه تسو بود

اره یونگ پو😂😍

ماست بود رو مخ😂 سویا هم خیلی ماست و شل و ول بود😪

همون ماست بودنش هوو دارش کرد🤦‍♀️.

درکل اروم و خوب بود...

ولی نمیدونم چرا همه عاشق جومونگ بودن من عاشق اون اب دوغ خیاره😂😅

همون ماست بودنش هوو دارش کرد🤦‍♀️. درکل اروم و خوب بود... ولی نمیدونم چرا همه عاشق جومونگ بودن من ...

عاشق چیش بودی😂با اون قیافش

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
ولی خیلی بد شد تسوجومونگ کشت لامصب بایدجونونگ میکشت تازه سوسانورفت اخه کدوم کوری میری حالادوتازن داش ...

تسو جومونگ رو نکشت که میگم میخای یه بار دیگه ببین

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز