2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیوانه بود

خیلی اسکول بود از اسکول بودنش خندم میگرفت واسه همون دوسش داشتم😂😅

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
لعنتی من ارزوی تاج بلندای تو عکساشونو داشتم کلیم عکس خریده بودم ازشون چسبونده بودم به دیوار اتاقم ...

من میرفتم ب عشق اوناپفک میخریدم عکساشون توپفکابود😂🤣

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️
وای اونو من دوس داشتم بکشمش زیادی خنگ بود

عاشق همون گیج و خنگیش بودم😅😅

موجبات خنده ی من بود😂😅😅

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
يه برادر شوهر دارم هنوزم جومونگ نگا ميكنه هر كانالي پخش كنه ميبينه با دوبله هاي مختلف عربي كوردي فار ...

ولی اگ بزارباحاله ولی انقد دیگ نه بهش بگو یهودانلود کن هرروز ببینه دیگ 

😑😑😑آدم قحط بود!؟؟

خنگ بازی هاشو دوس داشتم😅

ولی خیلی بد شد تسوجومونگ کشت لامصب بایدجونونگ میکشت تازه سوسانورفت اخه کدوم کوری میری حالادوتازن داشت باشه جومونگ چی میش🤨

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز