2777
2789
عنوان

نام محمدنیت کردم

80 بازدید | 8 پست

نام محمد نیت کردم میشه فقط تو شناسنامه بزارمش؟

روغنهای ارگانیک کاملا طبیعی ارگان بادم شیرین.تلخ.نارگیل.زیتون. کنجد.و.....بجای کراتین از شیباتر استفاده کنید  و حالشو 

اسم به این قشنگی.خب محمد صداش کن دیگه

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من دو تا زن داداشام.دو تا از دوستام.دختر داییم.همه نیت کردیم وگذاشتیم.منم عاشقققق اسم آرسام بودم.ولی چون نیت کردم برا حرمت همون محمد طاها گذاشتم.چون تو شناسنامه بزاری.دیکه خونه چیز دیگه صداش میکنی.اون فقط برا مدرسشه....دیگه نیت پاک و خالص باید باشه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

یجا خوندم از نظر روانشناسی بهتره ادما یه اسم داشته باشن.و اسمشون ترکیبی هم نباشه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون