2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔😔

118 بازدید | 16 پست

از بی پولی... 

پول خیلی مهمه... مگه ادم چقدر عمر میکنه که تو حسرت بگذره... داشتن ساده ترین چیزها مثل خونه معمولی یه ماشین شده رویا..  اینا که نیاز اولیه هست چرا باید رویا باشه😔

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

اینهمه درس خوندیم دانشگاه خوب اخرش هیچی..  نیاز اولیه هم نمیتونیم براورده کنیم.... هنوز عیدی ندادن یه ماه از عید رفت... مگه اینجا جمهوری اسلامی نیست.. کدوم اسلام... کدوم مسلمون... امام زمان دلش به چی خوش باشه که بیاد... 

همه فکر میکنن مسلمون یعنی نماز یعنی روزه..  پس حق الناس چی.. پس گرسنه سر زمین گذاشتن چی.. پس شرمنده شدن به خاطر بی پولی چی... کار مردم رو روی زمین گذاشتن و رفتن پیاده روی اربعین درسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادم دلش خوشه به اینکه اون دنیایی هم هست... که حسابی هم هست که نمیشه از دستش فرار کرد... ما همه فقط اسم مسلمون هستیم نه رسمش.. حتی رسم انسانیت هم نداریم....

شاگرد اول کلاس بودم، دانشگاهو سه ساله هفت ترمه تموم کردم. واقعا نمیدونم دردمو به کی بگم

من بورسیه دکترا بودم... ولی نرفتم تا فوق بیشتر نخوندم که برم سرکار که پول دربیارم کارم که هیچی

حالم از این مملکت که همه فقط ادعای مسلمونی دارن و فقط شناسنامه دارن به هم میخوره... بازم اون طرف دیگهادعا ندارن 

منم بدتر دلم گرفته از بی پولی تو باز میگی ماشین خونه؟؟؟من میگم کفش لباس لوازم آرایش...دارم میپوسم تا خونه بابام بودم باید بابامو درک میکردم خودم کار میکردم الانم شوهر کردم باید شوهرمو درک کنم .جالبه وام یه تومنی میدن ...ولی ما که یه سال عروسی کردیم و مستاجریم و ۷ ماه واسه یارانه میریم و میایم بهمون یارانه نمیدن ..آییی مردم اون یه تومن وام پول بدبختایی مثل ماهاست که دارن میخورن 😔

پسرم همه امیدم
منم بدتر دلم گرفته از بی پولی تو باز میگی ماشین خونه؟؟؟من میگم کفش لباس لوازم آرایش...دارم میپوسم تا ...

اینایی که گفتم یه خوردش بود... میدونم شوهرم پول نداره... برای یخچال خوردنی میخوایم بهش نمیگم که شرمنده نشه.... درکت میکنم مستاجری حثوق عقب افتاده عیدی نداده... ای خدا چیکار کنیم