2821
2789
عنوان

سیمکارت

111 بازدید | 14 پست

سلام.شما راهی رو نمیدونید که با خرید غیر حضوری سیمکارت خرید؟؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

اگر سرپرست خانوار هستید وسیم‌کارتی به نامتان ثبت نشده،

برای دریافت سیم‌کارت رایگان ایرانسل، تا ساعت 5 عصر امروز، ۱ را به۳۴۹۷ بفرستید.

روی نبض سلامتی با ایرانسل.

این اس ام اس صبح از ایرانسل برام اومده بود

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر سرپرست خانوار هستید وسیم‌کارتی به نامتان ثبت نشده، برای دریافت سیم‌کارت رایگان ایرانسل، تا ساعت ...

ا ینی میشه برا برادرمم اومده

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

واسه وام؟؟یا کلا میگید؟؟

بله برای پدرشوهرم میخوام شهرستانن ب جای دسترسی ندارن سوادم ندارن

ببین واسه وام که گفتن سرپرست باید خط داشته باشن گفتن اینترنیش کردن ولی نمیدونم دیه چطور البته فک کنم ...

اره شنیدم هرکار کزدیم نشد

سلام خانومی خوبی شما تو دوره بارداری واسه پیلکتازی بچتون چکار کردید اندازش چند بود؟ کی رفع شد؟ درخوا ...

عزیزم شرمده دیر دیدم سوالتو من برا سونو های اخرم که رفتم دکتر سونو برا کلیه هاشم که نوشت کامل خداروشکر رفع شده بود.عزیزم اگه زیاد چای میخوری کمترش کن خیلی تاثیر داره

عزیزم شرمده دیر دیدم سوالتو من برا سونو های اخرم که رفتم دکتر سونو برا کلیه هاشم که نوشت کامل خداروش ...

خواهش میکنم لطف کردید جواب دادید. شما کی متوجه شدید تو هفته چند بارداری بودید؟ اندازش چند بود؟ یه طرفه بود یا دوطرفه؟ 

خواهش میکنم لطف کردید جواب دادید. شما کی متوجه شدید تو هفته چند بارداری بودید؟ اندازش چند بود؟ یه طر ...

سونو آنومالی دادم تویه قسمتش نوشته بود پیلکتازی خفیف در سیستم پیلوکالیسیل هر دو کلیه جنین با حداکثر دیامتر ۴mmدر کلیه راست و ۳.۶mm در کلیه چپ دیده شد که پیگیری با سونوگرافی توصیه میشود.

تا چه هفته ای رفع شد؟ واسه من دوطرفه 8 میلی گفت تو سونو انومالی

فک کنم سونو وزن رو دادم بعدش اب دورش زیاد بود یک ماه بعدش دوباره که سونو دادم کامل رفع شده بود