بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خانومی خوبی شما تو دوره بارداری واسه پیلکتازی بچتون چکار کردید اندازش چند بود؟ کی رفع شد؟ درخوا ...
عزیزم شرمده دیر دیدم سوالتو من برا سونو های اخرم که رفتم دکتر سونو برا کلیه هاشم که نوشت کامل خداروشکر رفع شده بود.عزیزم اگه زیاد چای میخوری کمترش کن خیلی تاثیر داره
آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
خواهش میکنم لطف کردید جواب دادید. شما کی متوجه شدید تو هفته چند بارداری بودید؟ اندازش چند بود؟ یه طر ...
سونو آنومالی دادم تویه قسمتش نوشته بود پیلکتازی خفیف در سیستم پیلوکالیسیل هر دو کلیه جنین با حداکثر دیامتر ۴mmدر کلیه راست و ۳.۶mm در کلیه چپ دیده شد که پیگیری با سونوگرافی توصیه میشود.
آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا