2777
2789
لطفا اگ حوصله داری اون فنجونیا رو توضیحشو میدی؟ میشه توی قالب کیک یزدی بریزم؟

این دستورشه

بعدشم یه فنجون خامه فرم گرفته و یه فنجون پودر نارگیل رو مخلوط کردم ،کیکارو از وسط نصفشون کردم و بینش خامه گذاشتم.خیلی آسونه و خیلی خوشمزه میشه (مخصوصا ترکیب خامه و پودر نارگیل😋😋) حتما امتحانش کن

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
لطفا اگ حوصله داری اون فنجونیا رو توضیحشو میدی؟ میشه توی قالب کیک یزدی بریزم؟

تو قالب کیک یزدی از این دونه ایا منظورته؟؟؟؟

اونا یکم ارتفاعشون کمه یه وقت اب داره قل میزنه میریزه توش.نمیدونم والا

تو فنجون تو کاسه ماست خوریا تو استکان.تو اینا میشه درست کرد

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو قالب کیک یزدی از این دونه ایا منظورته؟؟؟؟ اونا یکم ارتفاعشون کمه یه وقت اب داره قل میزنه میریزه ...

اخه میترسم بشکنن

اره راس میگی ارتفاعش کمه

پسرم ۱سالو ۲ماهشه عاشقه کیکه

گفتم این فنجونیا رو براش درس کنم ولی از شکستنش اطمبنان ندارم

اخه میترسم بشکنن اره راس میگی ارتفاعش کمه پسرم ۱سالو ۲ماهشه عاشقه کیکه گفتم این فنجونیا رو براش د ...

فنجون و استکان که اصلا نمیشکنه مطمئن باش

توش چایی میریزیم جوشه

نترس

طرز تهیه ش مثل کیک داخل فر هستش؟

اره

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
به به چه عالی من میترسم هرچقدم شعله کم باشه و شعله پخش کن زیرش باشه بسوزه ته ش نمیسوزه؟؟؟

نه عزیزم من۴۰دقیقه تازه باشعله مستقیم میزارم دم کنی بذار و شعله رپ حسابی کمش کن

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه