2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای من آدم فوق العاده تو جمع آرمم اما موقع دعوا ک میشه از اونور میوفتما نمیدونم چطوری اینجوری میشم&n ...

من همش میگم ایندفعه اگه برام پیش بیاد میزنم طرف رو ولی موقع دعوا که میشه جرئت ندارم طرف رو حتی نگاه کنم

من همش میگم ایندفعه اگه برام پیش بیاد میزنم طرف رو ولی موقع دعوا که میشه جرئت ندارم طرف رو حتی نگاه ...

ببین قرار نیست کسیو بزنی میتونی مسالمت آمیز جوابی بهش بدی از صدتا زدن بدتر فحش منظورم نیستا 

ادنجوری هم طرف کنف میشه هم کتک کاری نمیشه

There is GOD💚💚💚   ..                                               
ببین قرار نیست کسیو بزنی میتونی مسالمت آمیز جوابی بهش بدی از صدتا زدن بدتر فحش منظورم نیستا  ا ...

والا تو شهر و محله ما اگه دعوا بلد نباشی  و حاضر جوابم باشی ۲ روز بیشتر دووم نمیاری یه بلایی سرت میاد

مشتتو میبری بالا بینی طرفو در نظر میگیری دستتو ب سمتش با سرعت بالا حرکت میدی

اینجورییی👊👊👊

بش گفتم تاحالا ناراحتت کردم؟🤔 گف: آره😐 گفتم: کی🤔🙁 گف وقتایی ک ناراحت بودی😁😍
والا تو شهر و محله ما اگه دعوا بلد نباشی  و حاضر جوابم باشی ۲ روز بیشتر دووم نمیاری یه بلایی سر ...

خب پس بنظرم باید بری تو دل دعوا😁 

یعنی تنها راهش اینه اینقد دعوا کنی ترست بریزه 

There is GOD💚💚💚   ..