2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم‌خیلی بد دهن‌اصلا احترام‌سرش نمیشه همش حرص میخورم‌میشینم‌باش صحبت میکنم‌میگه باشه بعد باز شروع میکنه اصلا انگار تربیت نشده خیلی شیطون هم‌هست همش کارهای بچگونه و ریخت و پاش اصلا انگار با یه بچه شیطون و بیشعور زندگی میکنم

شوهرم‌خیلی بد دهن‌اصلا احترام‌سرش نمیشه همش حرص میخورم‌میشینم‌باش صحبت میکنم‌میگه باشه بعد باز شروع ...

خدا صبرت بده.دوس پسر نیست که بشه باهاش کات کرد خلاص شد

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

عزیزم بددهنی از تربیت خانوادگی ریشه میگیره و موقع عصبانیت چون همسرتون مهارت کنترل خشم نداره و توانایی صحبت کردن منطقی موقع خشم میاد پایین از این روش استفاده میکنن. بهتره حتما شرایطی رو فراهم کنید که موقع ناراحتی ایشون دم دستش نباشید که بتونه پرخاشگری کنه و اینکه شما جواب ندید ، زمان زیادی میبره تا این رفتار اشتباهشون با رفتار درست جایگزین بشه. حتما با ارامش باهاشون صحبت کنید در مواقع خوشحالی بهشون راهکار بدید، مثلا ترک محل در اون هنگام

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

بخدا همش حرص میخورم‌اینقد بی انگیزه و افسرده ام‌ همه بهم‌میگن‌یه غمی تو چشماته چکار کنم هر وقت دیگه خیلی فشار بهم‌میاد تذکر بش میدم‌قاطی میکنه دفعه ی اخر سر سفره ناهار بود اینقد بد میخورد گفتم‌زشته اینجور نخور عادت کردی جایی رفتیم‌همینجور خوروه بود قشنگ‌ابروم‌رفت بلند شد همه وسایل ریخت تو حیاط و منو زد

من خیلی ادم‌اروم و صبوری ام‌بخدا اصلا زیاد پیش نمیاد با کسی صحبت کنم‌ نمیدونم‌دیگه صبرم‌تموم شده بعضی وقتا نفرینش میکنم‌با اینکه کارم‌درست نیست خدا منو ببخشه حتی ارزو مرگشم‌کردم

شوهرم‌خیلی بد دهن‌اصلا احترام‌سرش نمیشه همش حرص میخورم‌میشینم‌باش صحبت میکنم‌میگه باشه بعد باز شروع ...

شوهر منم فقط بد دهن و عصبیه برا اینکه حرمت ها نشکنه بعضی وقتا کل کل نمیکنم سکوت میدم خودش اروم میشه بعداابراز پشیمونی میکنه

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام