2777
عنوان

دردو دل و همفکری.....

51 بازدید | 6 پست

هواستم باهاتون دردو دل کنم و راهنمایی بگیرم ازتون که اگه شماجای من بودید چکار میکردید سعی میکنم خلاصه بگم من ۲۹سالمه و ۱۱سال ازدواج کردم و سال‌چهارم تصمیم به بارداری گرفتم که باردارشدم و تو ماه ۵بودم که یه هو افت پلاکت کردم و بستری شدم جوری حالم بد بود که تو ای سی یو بستریم کذدن و ختم بارداری دادن و هزار جور دوا و درمون کردم تا بعد دو ماه مرخصم کردن الان ۷سال از اون سال میگذره و دکترم بهم گفته بود که بارداری برات خطر داره چون بیماریم بر اثر کمبود فاکتور ۱۳خونی بود ولی دکترمو عوض کردم و گفت راه داره ولی باید مرتب ازمایش بدی ویزیت بشی منم تصمیم گرفتم که بهمن ماه اقدام کنم که این ویروس کوفتی اومد حالا نمیدونم چکار کنم با توجه به اینکه بارداری برام ریسک و احتمالا بابد داروهایی برای سرکوب ایمنی استفاده کنم همش موندم چه کاری درسته ؟؟ 

شما جای من بودید چکار میکردی‌... 

توکلت علی الله.. 

بچه نمی اوردم

از سلامتی خودم که مهمتر نیس

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا وقتی کرونا بره اخه میگن معلوم نیست کی بره

اره. خب معلوم نیست کی بره ولی گفتن ابان ماه احتمالا بخاطر شروع سرما بیشتر بشه حالا اون موقع شما دائم باید بری دکتر و ویزیت و ازمایش و از طرفی استرس کرونا. من باشم صبر میکنم.