2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چشم ب این خوشگلی داری چرا تمرکزت رو این نیست

بینیت متوسطه 

جوش چیزیه ک دائمی نیست امروز داری فردا نداری

خودتو دوس داشته باش❤️

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

خواستی پز زیرپوستی چشمات رو بدی؟؟؟؟؟

یا ازت تعریف کنیم ؟

اینقد بدم میاد طرف الکی  میگه بچه ها بیاین من خوشگل نیستم و فلان بعد عکس می‌زاره شاخ درمیاریم بس خوشگله ،،،مثلا میخواد پز بده یعنی من خوشگلم 

عکس دوباره پلیز

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

ببخشید این حرفو میزنم شاید ناراحت بشی 

ولی چرا ناراحتی برای دماغت؟چون بزرگه؟ چون فکر میکنی بینیت بزرگه نمیبرنت بهشت؟ 

عزیزم دماغت ب چهرت میاد قرار بود بینی همه کشیده  و صاف و کوچیک باشه خدا مال همرو از اول افرینش همینجوری میکرد 

بنظر من هرگز عمل نکن اون چشای قشنگت بااین دماغ و فرم قشنگن بینیت عوض شه حس میکنم چشاتم جذابیتشو از دست میده 

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز