2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

45 بازدید | 12 پست

سلام به همگی روزتون بخیر ببخشید سوال داشتم از دوستانی که تجربه از شیر گرفتن فرزند دلبندشون دارن تجربه هاشونو با بنده در میون بزارن

از شیر گرفتن کودک کی و چطور راحت از بچه بگیرم نمیخوام یه دفعه از شیر بگیرمش با این شرایط کرونایی نمیتونم از خونه ببرمش بیرون مشغول بشه چیکار کنم ممنون از دوستان

من که یکسالگی از شیر گرفتم و خیلی راحت بود

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت مولتی ویتامین و قطره اهن چی میخوره؟هروزم اهن بهش نده یبوست میاره ی روز در میون یا سه شیره اگر اصلش گیر اوردی ی کوچولو اندازه چایی خوری بهش بده در هفته یک الی دوبار 

توروخدا به منم بگین چطور بگیرم دوهفته پیش به مدت ۱۰روز شیر روز و شیر موقع خوابشو قطع کردم فقط نصفه شبا دوبار پامیشد میخورد ولی به قدری اذیتمون کرد داشت دیونه میشد خودش دیگه مجبور شدم دادم بهش ۲۰ماهشه حالا گذاشتم ۲سالگی برش دارم ولی خیلی ترسیدم

نطر خاصی ندارم