2777
2789
عنوان

دوستان لطفا بیاین کمکم کنید♥

103 بازدید | 4 پست

بچه ها میدونم تو شرایط سختی هستیم ولی من واقعا ب ی شرایطی برخورد کردم که از استرسش دارم دیوونه میشم..شنیدم اگ یچیزی رو از ته دل بخوایم و یجا بنویسیم و هر لحظه بهش فکر کنیم اون اتفاق میوفته من ۲۵وم این ماه تعاونی دارم و ب تمام دوستام گفتم اسمم افتاده گوشه کتابم و روی دفترچه خاطراتم نوشتم ک روز ۲۵اردیبهشت ساعت ۷بمن زنگ میزنن میگن ک اسمم افتاد و من اون لحظه از شادی زیاد اشک میریزم... بنظرتون اینکارا تاثیری داره و انرژی ب کائنات فرستاده میشه و این اتفاق میوفته؟؟

تعداد رای : 18
نظرسنجی
آره تاثیر داره
13
72%
نه تاثیر نداره
5
27%
برای حاجت روا شدن آرزوی خودم و خودت صلوات بفرست

اره عزیزم تاثیر داره

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم تاحدی عقیده دارم انشالا که اتفاق برات بیفته منم چند روز دیگه یه قرعه کشی دارم که امیدددددو ...

ایشالله اسمت بیوفته و عکس جایزتو برامون بفرستی😎😎💗💗💗

برای حاجت روا شدن آرزوی خودم و خودت صلوات بفرست