2777
2789
عنوان

ازدست ...

147 بازدید | 11 پست

نامردم ناراحتم(سه ساله میشناسمش دوسالونیمش عقدیم)

من ویژگی های خوبم بی نهایته(تعریف بیخود نیست اصلا)

همسرم وقتی من ناراحت میشم میگه گریه نکن وقتی هم گریه نمیکنم دست خودم نیست حرف زیاد میزنم

یکسالی بود دعوا نکرده بودیم اینطوری

تا چندشب پیش ک عصبانی بودم گفتش بحای کریه منو بزن ولی گریه نه

منم حرفای زدم ک خوب نبود ولی خب نمیشه هم خدارو خواست هم خرما

هم اشتباه بکنه هم بگه گریه نکن هم چرا حرفای بد میزنی...به هرحال بعذ یکسال پیش میاد منم عصبی بشم...

دیشب بهم گفت که تکرار نکن مثل گذشته این کارتو ک بخوای از ریشه هرچی بوده نابود کنی

خیلی ناراحت شدم بنظرم وسط حرفاش تهدیدم کرد

امشب بهش گفتم چرا تهدیدم کردی...الان میزارم متنشو🥺

بزار

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

داری میگی تو خیلی خوبی ولی توی سه خط اول گفتی خیلی حرف میزنی، گریه، عصبانی شدن😐

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاش یه کیسه بوکس داشتیم

وقتی عصبانی میشدیم  ،  ناراحتی مونو  سر اون خالی میکردیم 😥

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بیچاره دیگه چجوری بگه

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂
داری میگی تو خیلی خوبی ولی توی سه خط اول گفتی خیلی حرف میزنی، گریه، عصبانی شدن😐

من وقتی ناراحتم باید سکوت کنم کامل ومتاسفانه سه سال هست سراین موضوع داریم دعوا میکنیم

شوهرم اصلا رعایت نمیکنه و هی میاد حرف میزنه منم کنترلمو ازدست میدم

توی همه موارد زندگی بهترین بودم براش همه جا بخاطر این میگم خوبم

و خب دارم میکم یکسال هست دعوا نداشتم و پیش میاد یوقتایی ادم خیلی ناراحت بشه

بیچاره دیگه چجوری بگه

اخه تهدیدم کرد پریشب ک اروم بودیم و جندروز از دعوا کذشته بود

گفت دگ اینطوری حرف نزن دلسردم نکن اینکارو نکن منم عصبی بشم میدونی چی میشه

ولی  امروز بهش گفتم 

میگه ن تهدید نیست

اخه تهدیدم کرد پریشب ک اروم بودیم و جندروز از دعوا کذشته بود گفت دگ اینطوری حرف نزن دلسردم نکن اینک ...

خب پشیمون شده دیگه تو هم کشش نده دیگه۔

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂
خب پشیمون شده دیگه تو هن کشش نده دیگه۔

من هیچی نکفتم گفتم باشه و امومش کردم ولی امشب اصلا خوابم نمیبره

اخه چرا باید تو ارامش وقتی داریم درمورد موضعات دعوا صحبت میکنیم به من بگه منم یدفعه ذیدی عصبی شدم

تو اون روی منو ندیدی و منو دلسرد نکن 

چرا باید اینارو بگع

اینا تهدیده دگ درست میکم ؟

درادامه حرفاش کفته تو زن قوی هستی و قوی تر از اولای ازدواجمون شدی این کارو بازم بکن ک هیجکس نتونه ناراحتت کنه

خب چرا خودش باید به خودش احاره بده

مگ نمیکه عاشقمه

چرا باید وقتی یکیو دوس دارز عذابش بذی

مگ نمیکه جونشو برام میده مگ نمیکه بخودت اسیب نزن گریه نکن بیا منو بزن

خب من وقتی گریه نمیکنم حرف میزنم و دادو بیداد

نمیتونم دست بزارم روهمه خواسته هام که

هم گریه نکنم ک دل اقا نگیره هم سکوت کنم هم استباه بکنه؟

هیچکذومم دوس نداره

مگ من از سنگم؟!خب خودش تحملشو ببرع بالا یه گریه رو ببینه یا حرفامو تحمل کنه

حالا ایشون  یه حرفی زدن بعدش هم ک گفتن غلط بکنم سخت نگیر

اخه گفت اگر منم یه روز وسط حرفا وعصبانیتت عصبی میشم چی میشه بنظرت(تهدید )یا میگه‌ چون دوست دارم برات قاطی نکردم تا حالا من قاطی کنم دگ هیچی😑چراباید تهدیدم کنه

اخه گفت اگر منم یه روز وسط حرفا وعصبانیتت عصبی میشم چی میشه بنظرت(تهدید )یا میگه‌ چون دوست دارم برات ...

🧐

پروفایلم عکس یه دختره افغانستانی هست اینو میگم ک بفهمین همه مون همینطوری خوشگلیم😁🇦🇫