2777
2789
عنوان

مشکوک شدم خیلی

992 بازدید | 59 پست

از تو حاملگی یه حسی پیدا کردم .یقین دارم یه چیزایی هست شوهرم مخفی میکنه. احساس میکنم پای زنی در میونه. جدیدا هی میگه چاق شو بدنت سفت بشه .احساس میکنم دوستم نداره .😔😔

احساس زن قویه حالم خرابه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با اجازه استارتر

فروش انواع مارک های خارجی کفش اسپرت تاناکورا

انواع کفشهای خارجی درجه یک زنانه مردانه و بچه گانهارسال از تاناکورای سنندج

شماره تماس 09185746682

کفش و پوشاک تانای النا       واتساپ و تلگرام در خدمتم

شوهرمن که 24ساعت خونه نیست چی بگم؟؟

شوهر منم نصف بیشتر روز نیست .تو هفت سال نگفت بدنت چجوریه الانا هی گیر میده احساس میکنم داره مقایسه میکنه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
چند وقته زایمان کردی؟

نزدیک سه ماه 

لاغرى؟

اره 

هر چیزیو جدی بگیرید، من انقد این مدت اطرافم خیانت بوده که دیوانه شدم.چند روز پیشم ناپیک زدم شوهر دو ...

هیچوقت اینقدر مطمن نبودم که شوهرم یه چیز ازم مخفی میکنه .چیکار کنم میگی

منم 6ماهه زایمان کردم شوهرمن مقایسه نمیکنه ولی فقط براخواب میادخونه

ما رابطه نداریم خانوادش آورده پیش من مثلا پیشم بمونن وقتی نیست .وقتی میاد از سرکار هم نمیرن خونشون خودشم هیجی نمیگه بینمون فاصله افتاده 

منم 6ماهه زایمان کردم شوهرمن مقایسه نمیکنه ولی فقط براخواب میادخونه

خب عزیزم از قبل هم میدونستی وبچه دار شدی با این اوضاع,که همسرت نمیاد ونیست....یا تازه اینجور شده...اینجور که سخته چه جوری تحمل میکنید اگه خیانت میکنه شاید بیاد دردو مرضشو به شما انتقال بده

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........