2777
2789
عنوان

خیلی ذهنم

70 بازدید | 10 پست

آشفته اس نمی‌دونم چیکار کنم دوهفته خونه مامانم اینا بودم رام دوره امروز اومدم خونه ،کلی گریه کردم ،یه ساله و نیمه ازدواج کردم ولی روز به روز دلتنگیم بیشتر میشه ،خسته شدم خیلی به حال خفگی دارم دلم مامانمو میخواد ،ینی افسردگی گرفتم

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه نداری؟

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه نداری؟

نه ندارم

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

برعکس تو .من ارزومه سریع از این خانواده جدا شم.هیچی برام کم نزاشتن.از تن صداشونم متنفرم.دوست دارم فرار کنم خانواده ای ک قدیمی فکر کنن باید بزاری کنار😊حاضرم بمیرم ولی پیش اینا نباشم  

کی باید جمع کنه این قلب داغونو💔قلب ی دختر ۲۱ ساله سوخت💔
نه ندارم

خب بخاطراونه اگه بچه داربشی دیگه وقت دلتنگی نداری همش سرت گرم میشه بابچه منم اوایل دق میکردم ازوقتی بچه اومددیگه سرم گرم میشه

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
یه مدت نرو اصلا تا به خونه ی خودت عادت کنی هرچی زود زود بری هوایی میشی و همش میمونی اونجا

نمیشه بیشتر از همه به مامانم وابسته شدم شدید دارم دق میکنم ،خودم این وضعو دوست ندارم البته اینم بگم از خانواده شوهر خیلی دارم ضربه میخورم و بی احترامی ،دلم فقط مامانمو میخواد فقط

برعکس تو .من ارزومه سریع از این خانواده جدا شم.هیچی برام کم نزاشتن.از تن صداشونم متنفرم.دوست دارم فر ...

اشتباه میکنی،پدر و مادر فقط یدونه ان دیگه مثل اونا پیدا نمیکنی به حرفم می‌رسی باور کن ،خیلی خوبن خیلی خیلی

اشتباه میکنی،پدر و مادر فقط یدونه ان دیگه مثل اونا پیدا نمیکنی به حرفم می‌رسی باور کن ،خیلی خوبن خیل ...

پدر مادری ک چپ و راست تیکع بت بندازن پدر مادر نیستن.فقط دوست دارم برم جایی ک کسی پیدام نکنه ولی نمیدونم جایی نیست

کی باید جمع کنه این قلب داغونو💔قلب ی دختر ۲۱ ساله سوخت💔
نمیشه بیشتر از همه به مامانم وابسته شدم شدید دارم دق میکنم ،خودم این وضعو دوست ندارم البته اینم بگم ...

اگه میخوای این وابستگی کنترل بشه و مستقل تر باشی باید تحمل کنی همه ی دخترا به خانوادشون وابسته هستن ولی باید رفت و آمدشون رو مدیریت کنن تا دچار مشکل نشن

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه