2777
2789
عنوان

با توجه به عکسا به نظرتون صورت گرد قشنگتره یا کشیده؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 7098 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تو این عکسا گرد صورت برادر شوهرم کشیده است تو خونواده بهش میگن خربزه😂😂😂

لوبیا هم میتونید بگید

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
2803
لوبیا هم میتونید بگید

بچه است خواهر و برادر بزرگ داره اونا بهش میگن کله خربزه من نمیگم به خدا

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
2804

گرد

من پراز دوست داشتن توعم...                                     پراز ذرات معلق عشقت❤                                           پراز آغوشی که الگوی قد و قواره ی توست،وحجم تن تورا درخود گود انداخته است🖇💕.                             من پراز دوست داشتن توعم وسرودی ازاین بهتر برای سرودن ندارم🍁🌈🍀🥀🦋🦄

اصلا اینایی ک عکس گذاشتی گفتی گرد.. گرد حساب نمیشن 🤦🏻‍♀️😂

دو تاشون ک کشیده حساب میشن یکیشون قلبی و... 

حتی توی نت هم سرچ کنی صورت کشیده تیلور هیل رو میاره 

اون وقت تو گفتی گرد!!! 🤨🤦🏻‍♀️😂

معنی صورت گرد رو میدونی؟؟؟ 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم.