2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

92 بازدید | 11 پست

خیلی ناراحتم خیلی

من به عشقم رسیدمو الان باوجود دعوا و بحث اما خیلی لحظه های خوشیو کنارهم داشتیمو داریم 

اما این وسط اطرافیانم خیلی روم تاثیر میزارن 

از یه

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

🤨🤔

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

ببخشید دستم خورد ارسال شد

اما از یه طرف خواهرم با شوهرش مشکل داره دایم میناله 

شوهر دوستم همش بی محلی میکنه بهش هی میاد میناله

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده شوهرم همش رو اعصابمن 

خبرای بدو زود میان میگن اما از خوشیاشون نمیگن

خب نزار تاثیر بزارن بچسب ب زندگیت 

ب حرف بقیع بی اعتنا باش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نمیتونم رابطمو قطع کنم اما واقعا روم اثر گذاشته سر یه موضوع کوچیک دعوا راه میندازم توخونه 

خودمم نمیفهمم چمه

خب نزار تاثیر بزارن بچسب ب زندگیت  ب حرف بقیع بی اعتنا باش

هرکاری میکنم نمیشه

امشب خواهرم اومد هی از شوهرش گفت از بدیاش گفت 

شوهرم اومد الکی بحث راه انداختم خودم پشیمون شدم

چکار کنم اخه حالم دیگه از خودم بهم میخوره

هرکاری میکنم نمیشه

الکی بنظرم زنپگیتو خراب نکن

بقیع فقط دارن دامن میزنن

رابطتو کمتر کن با بقیه 

با بهشون بگو راجب اینا حرف نزنن چرا رودربایسی داری خواهر من

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الکی بنظرم زنپگیتو خراب نکن بقیع فقط دارن دامن میزنن رابطتو کمتر کن با بقیه  با بهشون بگو را ...

اونا میان بامن دردودل کنن بگم نکنین ؟

یه خواهر بیشتر ندارم اعصابم خورده خیلی ناراحتم براش

دوستمم تنهاس 

میدونم اگه موقعیتمون عوض میشد اونا به هبچ جاشون نبود اماچکار کنم اخلاقم اینطوره 

اونا میان بامن دردودل کنن بگم نکنین ؟ یه خواهر بیشتر ندارم اعصابم خورده خیلی ناراحتم براش دوستمم ت ...

دردو دل دار رو زندگیت تاثیر میزارع خب 

برا خودت میگم 

بیوفتی زمین کسی نیست دستتو بگیرع همین خواهرت و دوستت حتی

بازم فقط ی راهنمایی بود