2777
2789

مربا با مغز واقعا خوب میشه ؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
یعنی گلاب و اینا رو با هن قاطی کردی دم دادی؟؟ اخر بار اضافه کردی؟؟مغر پسته داخل مربا خوسمزه میشه؟؟؟

مغز ک خیییلی خوشمزه میشه 

نه هل و زعفرون و یه تیکه چوب دارچین دم دادم از چای صاف کن رد کردم ریختم توی مربا 

گلابو دم نمیدن دیگه 

آخر کارم نریختم وسطای پخت ریختم عزیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باید برم ترک بدجور معتاد شدم    

😅😅

البته ی اقای بیشور بیشتر باعثش بود 

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
عه چرا چیکارکرده بود؟سایت که دیگه پرشده از آقایون

هیچی یکی تاپیک زد اصل بدین خانوما اشنا شیم

گفتم اینجا سایت دوست یابی نیس برگشت گفت ب شما چ مربوطه شما چیکاره ای.منم گفتم ریپ کنی نی نی یارو تگ میکنم برگشت نوشت عقده ای و بیشورین همتون و قفل کرد

اعصابم خرد شد.البته اون اقاهه هم گزارش زدن ترکید

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792