ashpazbashiiii مدیر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 2914 عنوان کیا رژیمن | مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 79 پست چرا نمیتونم رژیمبگیرمخیلی چاق شدم یکم انگیزه بدین 1399/01/31 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ashpazbashiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 2914 من همیشه ۳ ماه رژیمم ی ماهو تقریبا راحت میگیرم.البته اونم ن اینکه زیاده روی کنماااا.اما خب سختم نمیگ ... قد و وزنت چنده
هستیh عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2611 حدود ۷ ماه ینی ماهی دو کیلو.خوب بوده ک.ببین حداقل سعی کن ورزشو توی برنامه روزانت بزاری.حداقل کالری ک مصرف مبکنی تاحدیش بسوزه هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی
هستیh عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2611 قد و وزنت چنده من خیلی مواظبم.الان در حال حاضر قدم ۱۶۱ وزنم ۵۸ کیلوه.اما چون بشدت استعداد چاقی داریم و مامان و خواهرم تپلن اگه رژیم نگیرم سریع مثل اونا میشم هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی
ashpazbashiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 2914 ینی ماهی دو کیلو.خوب بوده ک.ببین حداقل سعی کن ورزشو توی برنامه روزانت بزاری.حداقل کالری ک مصرف مبکنی ... قبل کرونا باشگاه میرفتم تی ار ایکس خونه زورممیاد ورزش کنم اونم با وجود شوهر شوهرم خونه بودنی نمیتونم غذامم زیاد میشه
ashpazbashiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 2914 من خیلی مواظبم.الان در حال حاضر قدم ۱۶۱ وزنم ۵۸ کیلوه.اما چون بشدت استعداد چاقی داریم و مامان و خواه ... خب الان خوبی خوبه ک حواست هست
هستیh عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2611 قبل کرونا باشگاه میرفتم تی ار ایکس خونه زورممیاد ورزش کنم اونم با وجود شوهر شوهرم خون ... بیخیال بابا برو توی اتاق اهنگ بزار ورزش کن.مردا زن ورزشکار و زنی ک بخودش اهمیت بده رو بیشتر دوست دارن.منم اول جلو شوهرم ورزش نمیکردم.اما الان ک مجبورم خودش گاهی میاد نگاه میکنه همش میگه چ زن ورزشکاری دارم من هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی
هستیh عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2611 خب الان خوبی خوبه ک حواست هست کشتم خودمو.اما دلم میخاد بیام ۵۵ هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی
ashpazbashiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 2914 بیخیال بابا برو توی اتاق اهنگ بزار ورزش کن.مردا زن ورزشکار و زنی ک بخودش اهمیت بده رو بیشتر دوست دار ... آره شوهر منم میگه رژیم نگیر فقط ورزش کن ولی تنبلیم میاد تو خونه ولی شروع کردم حلقه رو میزنم خیلی حرص میخورم چاق شدم رژیم بدیش اینه باید دو نوع غذا درست کنم
ashpazbashiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 2914 نه کلا پیراشکی بو روغن میده نه واسه من بودنمیداد شعله تو خیلی زیاد نکن روغنت بسوزه ک بو بگیره با شعله ملایم سرخ کن
ashpazbashiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 2914 کشتم خودمو.اما دلم میخاد بیام ۵۵ الان خوبی ک لاغری زیادم خوب نیست
ashpazbashiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 2914 سایزت چنده منم ۱۶۰ ولی وزنم ۷۰😣😣😣 سایزم ۴۲ پارسال ۳۸ شده بودم ☹️☹️☹️تو هم رژیملازمی منم ۷۱ بودم اومدم ۵۸ ولی باز چاق شدم