2821
2789
من گاهی خونه درست میکنم 

اشتباه میکنیدمن واسه همین پیتزاشکم وپهلوزدم وگرنه من الان دوساله لب به برنج نزدم 

بی وطن ها به آمریکاییهاامیدمیدن مشکلات اقتصادی روتحمل کنیدبعدش مردم ایران روبه این بهونه به جون هم مینداختن داغ یه تیکه ازایران به دلتون میمونه 😏😏😏😏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره بخدا ضعف کردم  مثلا امروز خواستم کم بخورم

خب رژیم زحمت داره اما باید ب هدفت فکر کنی.ب وقتی ک سایزت کم شد چ حال خوبی بهت دست میده.من عاااااشقش شیرینی ام بخاطر پسرمم توی خونمون پره از شیرینی و بیسکوییت و بستنی.ریاضتی میکشم ک نگوووو.اما همش بخودم میگم می ارزه.بعد قرنطینه هر کی منو ببینه میگه واااای چ هیکلت خوب شده.با این حرفا خودمو اروم میکنم  

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
اشتباه میکنیدمن واسه همین پیتزاشکم وپهلوزدم وگرنه من الان دوساله لب به برنج نزدم 

ریزش مو نگرفتین؟مکمل ویتامین ب مصرف میکنین؟

خب رژیم زحمت داره اما باید ب هدفت فکر کنی.ب وقتی ک سایزت کم شد چ حال خوبی بهت دست میده.من عاااااشقش ...

آره واقعا رژیم سخته و اراده میخواد الان بی اراده شدم پارسال ۱۳ کیلو کم کردم ولی الان نمیدونم چرا نمیتونم 

ریزش مو نگرفتین؟مکمل ویتامین ب مصرف میکنین؟

نه ریزش مونداشتم ویتامین هم نخوردم خوشم ازبرنج نمیادواسه همین من نه خورشت میخورم نه مرغ

بی وطن ها به آمریکاییهاامیدمیدن مشکلات اقتصادی روتحمل کنیدبعدش مردم ایران روبه این بهونه به جون هم مینداختن داغ یه تیکه ازایران به دلتون میمونه 😏😏😏😏

نه ریزش مونداشتم ویتامین هم نخوردم خوشم ازبرنج نمیادواسه همین من نه خورشت میخورم نه مرغ

پ چی میخوری عشقم.  اینکه ریزش مو نگرفتی خوبه خداروشکر.اخه من شنیدم هیچوقت نباید برنجو کامل حذف کرد

آره واقعا رژیم سخته و اراده میخواد الان بی اراده شدم پارسال ۱۳ کیلو کم کردم ولی الان نمیدونم چرا نمی ...

توی چند وقت؟

منم ولی خب نمیشه ک آدم کل عمرشو رژیم‌باشه 

من همیشه ۳ ماه رژیمم ی ماهو تقریبا راحت میگیرم.البته اونم ن اینکه زیاده روی کنماااا.اما خب سختم نمیگیرم.اما اون ۳ ماه رو خیلی حواسم هست.از ۱۵ سالگی رژیم گرفتم  

پ چی میخوری عشقم.    اینکه ریزش مو نگرفتی خوبه خداروشکر.اخه من شنیدم هیچوقت نباید برنجو کا ...

من بیشترطرفدارغذاهای گیاهی هستم نه خداروشکرریزش مونگرفتم 

2823
2791
2779
2792