2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بخدا ضعف کردم  مثلا امروز خواستم کم بخورم

خب رژیم زحمت داره اما باید ب هدفت فکر کنی.ب وقتی ک سایزت کم شد چ حال خوبی بهت دست میده.من عاااااشقش شیرینی ام بخاطر پسرمم توی خونمون پره از شیرینی و بیسکوییت و بستنی.ریاضتی میکشم ک نگوووو.اما همش بخودم میگم می ارزه.بعد قرنطینه هر کی منو ببینه میگه واااای چ هیکلت خوب شده.با این حرفا خودمو اروم میکنم  

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
اشتباه میکنیدمن واسه همین پیتزاشکم وپهلوزدم وگرنه من الان دوساله لب به برنج نزدم 

ریزش مو نگرفتین؟مکمل ویتامین ب مصرف میکنین؟

خب رژیم زحمت داره اما باید ب هدفت فکر کنی.ب وقتی ک سایزت کم شد چ حال خوبی بهت دست میده.من عاااااشقش ...

آره واقعا رژیم سخته و اراده میخواد الان بی اراده شدم پارسال ۱۳ کیلو کم کردم ولی الان نمیدونم چرا نمیتونم 

نه ریزش مونداشتم ویتامین هم نخوردم خوشم ازبرنج نمیادواسه همین من نه خورشت میخورم نه مرغ

پ چی میخوری عشقم.  اینکه ریزش مو نگرفتی خوبه خداروشکر.اخه من شنیدم هیچوقت نباید برنجو کامل حذف کرد

آره واقعا رژیم سخته و اراده میخواد الان بی اراده شدم پارسال ۱۳ کیلو کم کردم ولی الان نمیدونم چرا نمی ...

توی چند وقت؟

منم ولی خب نمیشه ک آدم کل عمرشو رژیم‌باشه 

من همیشه ۳ ماه رژیمم ی ماهو تقریبا راحت میگیرم.البته اونم ن اینکه زیاده روی کنماااا.اما خب سختم نمیگیرم.اما اون ۳ ماه رو خیلی حواسم هست.از ۱۵ سالگی رژیم گرفتم