2777
2789
باهم دعوامون شدسرمشروب خوردنش بهش گفتم دیگه نمیتونم تحمل کنم گفتم میرم خونه بابام بعدمن سوارماشین کر ...

وا😒🎈مریضه مگه اخه چرا پاشدی اومدی خونه بابات؟ نمیشه یه بزرگترو واسته کنید اشتیتون بدن؟ چزا مشروبو ترک نمیکنه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ جا نیس فعلا گمنامه😂 بودن روستا امروز میخاستن بیان

ای خدا هی 😂😂😂😂😂

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
وا😒🎈مریضه مگه اخه چرا پاشدی اومدی خونه بابات؟ نمیشه یه بزرگترو واسته کنید اشتیتون بدن؟ چزا مشروبو ...

باهاش بحثم شداون ازمن طلبکاری داین بیشتر منوزوردادبخدابه خاطرش خیلی سختی کشیدم ولی اون چی

کاش نمی‌رفتی خونه بابات من موندم خانما چرا خودشون رو مالک این خونه و زندگی نمیدونن شوهرم به من بگه برو بیرونم نمیرم میگم تو برو مال و زندگی منه ببین گلم من قضاوت نمیکنم ولی عزیزم الان قشنگ راهو براش باز کردی با خیال راحت کارشو انجام بده

من وشوهرم عاشق هم بودیم و به خاطر هم توروی همه وایستادیم منم ازهمه چیم گذشتم معتادتریاک بودکمکش کردم ترک کرد6ماه بعدترکش رفت بادختردایی دوست شد یادم میادآتیش میگیرم دختر دایی بیوه هست که خیانت محسوب میشه بعدمشروب خوردن دیگه تحملم سراومده

کاش نمی‌رفتی خونه بابات من موندم خانما چرا خودشون رو مالک این خونه و زندگی نمیدونن شوهرم به من بگه ب ...

بخداخیلی دوستش دارم الانم کلی دلم براش تنگ شده ولی هرکاری کردم نشد