2777
2789
عنوان

کج کردن گردن نوزاد

173 بازدید | 6 پست

سلام نوزاد من هفت ماهشه دو هفته ای میشه گردنشو به سمت چپ هی کج می‌کنه نمی‌دونم علتش چیه فقط هم متمایل به سمت چپ می‌کنه البته چند ماهه گردن گرفته و سرشو به همه طرف میچرخونه ولی نمی‌دونم چرا هی گردنشو به سمت چپ کج میکنه

حتماً ببرش پیش ارتوپد من تجربشو دارم 😥

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی بود مشگل خوب شد بچتون انشالا؟

پسرم همون ماه اول که میخوابوندمش گردنش رو به یه طرف کج میکرد اوایل اهمیت ندادم سه ماهگی بردم دکتر کودکان گفت یه ماه صبر کن شاید خوب بشه که ای کاش گوش نمی‌کردم چهارماهگی بردم فیزیوتراپی تو شهر مون که کارش خیلی خوب بود ولی دستش سوخته بود نمی‌تونست خوب کارش رو انجام بده 30جلسه تو هوای سرد پاییز و زمستون بچه رو بردیم فیزیوتراپی بچمون شکنجه میشد خیلی گریه میکرد ولی این همه مدت بی تاثیر بود جواب نگرفتیم و همچنان گردنش یه خورده کج بود تا اینکه رفتیم دکتر ارتوپد خدا خیرش بده یه فیزیوتراپی که دکترا داشت رو به ما معرفی کرد دوباره 10جلسه فیزیوتراپی ولی این بار هر دفعه خیلی کوتاه بود و مهارت دکتر عالی بود بچم بالاخره خوب شد الان که نزدیک چهارسالشه دیگه اثری از کجی گردن نیست حتماً بچت رو اول پیش ارتوپد ببر هر چی زودتر بهتر اثر می‌ذاره تا اینکه سن بچه بالا بره

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
نفهمیدین چرا گردنشو کج می کرد؟

نه دلیل روشنی به ما نگفتن با اینکه سزارین بودم گفتن شاید موقع زایمان کله بچه اینجوری شده

نه دلیل روشنی به ما نگفتن با اینکه سزارین بودم گفتن شاید موقع زایمان کله بچه اینجوری شده

بچه من الان هفت ماهشه ، آخه از اول من ندیدم اینجوری باشه حدود یک ماهی میشه که یه مواقعی گردنشو به سمت چپ متمایل می‌کنه  به سمت راستم میچرخونه دو هفته پیش رفتم مغز و اعصاب گفت چیزی نیست ، بازم نمی‌دونم منم سزارین بودم گفت تو شکم مادرش احتمالا اینطور بوده بچه شما تورتیکولی بود ؟

2790
2778
2791
2779
2792