2821
2789
عنوان

حس شیشمی قوی

145 بازدید | 29 پست

خانما کسی حس شیشم‌قوی داره خیلی دلم گرفته دارم اشک میریزم گوله گوله

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا چی شده

خیلی ناراحتم واسه ازدواجم میخوام ببینم حسشون چیه

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤
بگو

شما حس شیشم داری ُ درسته؟

اخی عزیزم.چرا؟میگم ب این فک کن ک با اشک ریختنت هیچ چیزی قرار نیست تغییر کنه.ولی با خندیدنت همه چی تغییر میکنه.چه ما گریه کنیم ک نکنیم روزگار کار خودشو میکنه.پس بهتره بهش رو ندیم ماهم کار خودمونو بکنیمو بخندیم بهش

خداوند نه به قدر رویا،بلکه ب اندازه ی ایمان و اطمینان توست ک میبخشد..

عزیزم من اینطورمواقع فال میگیرم تاحالا هرچی گفته برام درست بوده دلت خواست درخواست بده 

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
بله

من کی ازدواج میکنم و با کی؟

پایبند باش ب عقلو منطق خودت.خودت فک کن ک چه کاری بهتره انجام بدی ک این ناراحتیو ب شادی تبدیل کنی.

خداوند نه به قدر رویا،بلکه ب اندازه ی ایمان و اطمینان توست ک میبخشد..
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792