سلام
من ۹ هفته و ۲ روز باردار بودم . همسرم به طور ناگهانی و تحت فشار خانواده اش به من گفت این بچه نباید به دنیا بیاد و هیچ مسئولیتی در قبالش نداره . باید سقط بشه و بلافاصله طلاق .
این در حالی بود که می دونستم عاشق من و بچه توی شکمم هست . حرف دل و زبونش یکی نبود . با وجود تمام فشارها و هر شب با چشم گریون خوابیدن ، به خاطر بچه ام سعی کردم صبوری کنم . توی تعطیلات نوروز و کرونا نتونستم برم سونوگرافی ، از طرفی صبر کردم قلب بچه تشکیل بشه بعد برم سونو .
همسرم به بدرفتاری و پافشاری روی سقط و طلاق ادامه داد و با تک تک اعضای خانواده ام تماس گرفت . در نهایت یک جلسه گذاشتیم و قرار شد اون دکتر معتبر پیدا کنه تا سقط انجام بشه .
من فقط اشک می ریختم ولی سپردم به خدا .
دو روز پیش دقیقا روزی که همسرم منو برد برای سقط ، اولین سونوگرافی انجام شد و متوجه شدیم قلب بچه ام از کار افتاده . قدرت خدا دکتر سونوگرافی گفت : طی همین یکی دو روز اخیر قلب بچه از کار افتاده . 💔 یعنی همون زمان که همسرم با ما جلسه و قرار سقط گذاشت . بچه ام از شدت ناراحتی و ترس قلبش وایساد و اونقدر بزرگوار بود که نخواست من و خودش رو ببرن زیر تیغ برای سقط ، دقیقا قبل از اون قلبش وایساد و پر کشید 😭😭😭
همسرم و خانواده اش باید تقاص سخت و ویژه ای پس بدن 🔥🔥🔥🔥
الان بچه مرده ام توی وجودمه و دکتر گفته بهتره به طور طبیعی دفع بشه . الان دو روز گذشته
زمان و نحوه مرگش جیگرمو آتیش زده😖😭
هرکس بعد از سقط به امید بارداری مجدد سرپا می مونه ولی زندگی من به اخر رسیده و باید طلاق انجام بشه . من دیگه هیچ امیدی به زندگی و آینده ندارم