2777
2789
عنوان

کمککککک

96 بازدید | 11 پست

میخام خودمو بکشم دیگ نامزدم کارش آزاده بابام گفته یا باید تو مجتمع فولاد استخدام بشی حتی شده کارگری کنی اونجا تا بزارم عقد کنین نمیزارن ببینمش با این ک نامزدیم و میخان جدامون کنن توروخدا یکی بگه چیکار کنم؟کسی آشنا نداره تو مجتمع فولاد مبارکه یا شرکت های مجتمع ؟داره زندگیم نابود میشه😔😔😔😔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کلی حرف زدیم باهاشون بیشتر بهونشه میخواد جدامون کنه یه خاستگار فولادی واسم پیدا شده بابام میگه هنوز که اسمی تو شناسنامت نرفته و بهم میزنین با این ازدواج میکنی یا راه دومم اینه ک بره تو مجتمع .بابام از اولم زیاد با این ازدواج راضی نبود حالاهم که میخواد جدامون کنه😔انقدر گریه کردم صورتم پف کرده .خانوما توروخدا اگه کسی آشنایی تو مجتمع داره اطلاع بده بهم 

خب اره میدونم‌ ولی من و نامزدم ۲ سال دوست بودیم‌و واقعا از ته همو دوست داریم و اینو خدا هم‌نمیخاد قبول کنع و همش‌سنگ میندازن جلو پامون ولی اگه میتونس بره تو مجتمع فولاد دیگ بیخیالمون میشدن 

تو یه تاپیکی یه خانومی گفته بود که داییشون از هیئت مدیرس بهشون درخواست دوستی دادم ک خبری نیس فلا کسی ...

عزیزم داییم نه داداش زنداییمه.

اینام راستش براکسی کاری نمیکنن داداش خودمم گفتن باید ازمون بدی که فعلا ثبت نام کرده ولی ازمونش عقب افتاده.

حالا اگه فولادم نشدم ذوب اهنم داره نیرو میگیره اونجام حقوقش خوبه.

ببخشیدا چه بابای بی منطقی داره حالا خواستگار مجتمعی اومده باید اینجوری کنه؟؟؟

وااااا گه بعد که عقد کردی خواستگار دکتر وکارخونه دارم اومد‌میخواد بگه جداشو بیا با این لروسی کن.بابات فقط دنبال منافعه ومنفعت طلب اتفاقا من خواستگار فولادی زیاد دوست ندارم درسته خقوقاشون ماهی ۴،۵ تومن ولی اخر بهشون میگن کارگر وجایگاه اجتماعییه بالایی نداره.

شرمنده بخدا.این زنداییمم از مامانمم بزرگتره حتی نذاشت پسرش بیاد خواستگاریی من با همه تو قیافست خیلی قیافه میگیره چون ازخانواده بالایین حتی بابامم زیر بار نرفت بهش روبزنه برا داداشم.

شرمنده بخدا😞😞😞😟😟😟😟