2777
2789

بستگی به سوخت و‌ساز بدنت داره عزیزم،سوخت و ساز بدنها با هم متفاوته.نمیشه دقیق گفت برای شما چقدر امکان لاغر شدنت تو یک هفته هست،اما بصورت نرمالش اونم رژیم و ورزش های دیگه هفته یی یک هفته س عزیزم

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به سوخت و‌ساز بدنت داره عزیزم،سوخت و ساز بدنها با هم متفاوته.نمیشه دقیق گفت برای شما چقدر امکا ...

من پلی کیست تخم دان دارم،هرچی لاغر بشم وزنم زودی برمیگرده خیلی بده خیلی،ولی با خام گیاه خاری هفته ای ۴کیلو کم کردم،

من پلی کیست تخم دان دارم،هرچی لاغر بشم وزنم زودی برمیگرده خیلی بده خیلی،ولی با خام گیاه خاری هفته ای ...

بله عزیزم گفتم ک بستگی به سوخت و ساز بدنت داره.اما وقتی وزن خارج از مرز طبیعیش کاهش پیدا میکنه امکان برگشتن خیلی بیشتره.الان شما ۴ کیلو تو یه هفته خیلی غیرطبیعی وزنتو کم کردی با توجه به مشکلی ک هم داری.

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
☹️😭خب چی کار کنم

عزیزم باید اول اینو بدونی ک با توجه به سن و قد و وزنت و میزان فعالیتت در روز چقدر باید کالری به بدنت برسه.بعد روزی سه ساعت خیلی زیاده ممکنه هیچ تغییری نکنی وزانوت و لگنت و کمرت درد بگیره.بنظرم روزی یکساعت پیاده رویبرات خوبه.چون پلی کیستم داری بهترین ورزش برای شما همین پیاده رویه.اما رژیمترو سعی کن رژیم گیاهخواری بگیری از خام گیاهخواری خیلی بهتره و یا کالری شماری زیره رو نصب کن طبق اون برنامه غذاییتو رعایت کن

بهترین دوره‌های آموزش رقص آذری (لزگی) در تهران

تخفیف 60 و 70 درصدی کلاس های خصوصی و نیمه خصوصی بعلت کرونا

- کاملا اصولی

- ویژه آقایان (مربی آقا) و بانوان (مربی خانم)

- از مبتدی تا پیشرفته

- به صورت عمومی و خصوصی

- طراحی و آموزش رقص عروس و داماد

09190396643

مشاهده نمونه کار: