2777
2789
عنوان

خونه کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 29 پست
عروسی کردم خونم ۷۵ متر بود جهازم به چشم نمیومد تمیز کردنشم سخت بود چون قدیم ساخت بود کمد دیواری نداش ...

چرا رفتید جای کوچیک‌تر برای ما هم‌حدودا فک کنم ۵۴ متر اینطوراست 

ولی خب منم فک کن جهازم نم نم هست ولی خب چه فایده بااین‌که کم خریدم و جمع و جور بازم سخت بود چیدمانش خیلی برام 

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خونم کوچیک و یک خوابس موندم نی نی دار شدم چکار کنم

منم یک‌خوابهذاست خونمون ولی به شوهرم گفتم به هیچ‌وجه تا جای بزرگ نریم من باردار نمیشم اینجا اصلا جای بچه داری نیست 

مادرشوهرم هی میگه چرا بچه نمیارید منم‌رک‌و راست گفتم خونم‌کوچیکه اصلا نمیتونم 

باردارم اخه  بدیشم اینه نمیتونم عوض کنم نه پولشو دارم هم تازه دارم این خونه رو بازسازی و خوشگل ...

ای جان مبارک باشه چند وقته ازدوج‌کردی ؟خودت مواستی الان بچه ؟ 

چرا رفتید جای کوچیک‌تر برای ما هم‌حدودا فک کنم ۵۴ متر اینطوراست  ولی خب منم فک کن جهازم نم نم ...

خونه کوچیکو ترجیح دادم به پیش مادرشوهر بودن یا مستاجر بودن میتونستم با پولم خونه بزرگ رهن کنم و مستاجر بمونم اما خونه کوچیک خریدم

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
کو تا نی نی.ولی یاد ی فیلمی افتادم یه بچه ای داشتن اتاق نداشت ینی یه قسمتی از خونه رو براش جدا کرده ...

چه فیلمی بود ایرانی بود ؟عزیزم من نقاشی میکنم حرفه ای فقط یه قسمتی تو همین خونه کوچیک وسایل نقاشیمه که نسبتا جا گیره همسرمم کارش جوری که ابزار دارهذاصلا جای بچه نداریم ما هیچ جوره😂😂😂البته قصدشم نداریم 

خونه کوچیکو ترجیح دادم به پیش مادرشوهر بودن یا مستاجر بودن میتونستم با پولم خونه بزرگ رهن کنم و مستا ...

اره واقعا ما هم‌میشد جای بزرگ رهن کنیم ولی اینجا مال خودمون و البته چون نزدیک خونه مادرمه نه مادر شوهرم خیلی راحت ترم از این بابت 

چرا مگه قرار بود با خانواده شوهرت یه جا باشی؟ 

اره واقعا ما هم‌میشد جای بزرگ رهن کنیم ولی اینجا مال خودمون و البته چون نزدیک خونه مادرمه نه مادر شو ...

یه جا بودم جدا شدم

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
کو تا نی نی.ولی یاد ی فیلمی افتادم یه بچه ای داشتن اتاق نداشت ینی یه قسمتی از خونه رو براش جدا کرده ...

اگه جا داشت که دیوار میزاشتیم خخخخ 

البته ما یه اتاق طبقه بالای خونه داریم وسایلا نی نی اونجا میچینم

سرنوشت بد نوشت ...
من ۳۳ سالمه ۳ ساله ازدواج کردم اگه بخوام صبر کنم برا خونه بزرگ باید ۵۰ سالگی باردار شم

بله البته درسته فدای سرت من‌سنم‌کم تره اخه ۲۴ سالمه همسرم ۲۷ تازه کنکور ارشد دارم امسال 

شما سر کار نمیری؟ 

ایشالا قدم نی نی برات عاااالی باشه خونه بزرگ‌گیرتون بیاد خدا بخواد میشه 

اره عزیزم واسه خودمونه ۵۰ متر در به در دنبال کارم از قبل کرونا که پس انداز کنم یکم والا اخه ناراحتی ...

کاملاااا درکت میکنم عزیزم من و شوهرمم زود ازدواج کردیم خودم تازه ۱۷سالم شده بود شوهرم ۲۶سال تقریبا..ماهم هیییییچ کمکی از طرف خانواده شوهر بهمون نشد و هنوزم کمکی نمیشه..ولی از طرف دیگه خوشحالم میگم زندگیمون رو خودمون از صفر میسازیم و منت هیچ کس رویه ما نیست و هیچکس نمیتونه بگه به کمک ما زندگی دارید درسته سخته خیلی سخته ولی راضیم تازه منم مستاجرم گلم

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
کاملاااا درکت میکنم عزیزم من و شوهرمم زود ازدواج کردیم خودم تازه ۱۷سالم شده بود شوهرم ۲۶سال تقریبا.. ...

من دیگه امیدی زیاد بهشون ندارم ولی حقیقتاااااا هیچ وقت هیچ وقت نمیتونم مثه خانواده خودم بهشون کمک کنم چون پدر مادر خودم بهمون کمک کردم و تا همیشه ادم یادش میمونه ... ایشالا شمام خونه دار بشید الان نی نی دارید؟؟

من دیگه امیدی زیاد بهشون ندارم ولی حقیقتاااااا هیچ وقت هیچ وقت نمیتونم مثه خانواده خودم بهشون کمک کن ...

الان پیامتو دیدم اینترنت نداشتم..نه عزیزم بچه نداریم خیلی خیلی دلمون بچه میخواد ولی تحمل میکنیم تا مشکلات یکم بهتر بشه بعد بچه بیاریم که بچه اذیت نشه

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌