2777
2789
عنوان

دفع جن

549 بازدید | 11 پست

بچه ها کسی هس که جن رو بتونه از ی نفر دور کنه؟ 

دوستم میگه موکل و اینا داشته و الان ی جن هس که صداشو تو اتاقش میشنوه

دنبال ی نفر قابل اعتماد و وارد میگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا از این چیزا سر در نمبارم فقط بهش گفتم برا شک تو نی نی سایت میپرسم گفتم ی جامعه از همه افرا ...

من هم زیاد نمیدونم و همین جا شنیدم 

فقط میگم دنبال دعا و رفع طلسم پیش این فال گیرها اصلااا نرید 

تو زندگی تاثیر بدی داره 

من هم زیاد نمیدونم و همین جا شنیدم  فقط میگم دنبال دعا و رفع طلسم پیش این فال گیرها اصلااا نری ...

دوستم خودش جن و اینا احضار میکرده ی زمانی

ولی براش مشکلات روحی و حتی کمی هم جسمی پیش اومد

میگه تو خونواده ش کرامات و اینا داشتن ارثی بوده و اینم میتونه ارتباط برقرار کنه

ولی براش مشکل ساز شدن

رهاشون کرده بود

الان صدای یکیشونو تو اتاقش میشنوه باز خیلی میترسه

من اصلا از این چیزا سر در نمبارم فقط بهش گفتم برا شک تو نی نی سایت میپرسم گفتم ی جامعه از همه افرا ...

سلام تاپیک زیر رو نشونشون بدین و بگید بهش عمل کنن نماز حضرت زهرا رو هم بخونن انشاله مشکلشون حل بشه:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3896899/برای-بی-نیازی

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون

خواندن سوره ی حمد 14 بار ، معوذات (سوره های فلق و ناس ) 7 بار ، سوره ی کافرون 14 بار ، آیه الکرسی تا علی العظیم 21 بار و 10 آیه ی اول سوره ی صافات 21 مرتبه ، سپس ایات زیر را بخواند :

وَأَوْحَيْنَـا إِلَى مُوسَـى أَنْ أَلْقِ عَصَاكَ فَإِذَا هِيَ تَلْقَفُ مَا يَأْفِكُـونَ . فَوَقَعَ الْحَقُّ وَبَطَلَ مَا كَانُوا يَعْمَلُـونَ .  فَغُلِبُوا هُنَالِكَ وَانقَلَبُوا صَاغِرِيـنَ . وَأُلْقِيَ السَّحَرَةُ سَاجِدِيـنَ  . قَالُـوا آمَنَّا بِرَبِّ الْعَالَمِيـنَ .رَبِّ مُوسَى وَهَارُونَ .  7 بار  

و این آیات :

قَالَ مُوسَى مَا جِئْتُمْ بِهِ السِّحْرُ إِنَّ اللَّهَ سَيُبْطِلُهُ, إِنَّ اللَّهَ لا يُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدِيـنَ . وَيُحِقُّ اللَّهُ الْحَقَّ بِكَلِمَاتِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُجْرِمُـونَ . ٧ بار                                                  وهذي الايه . إِنَّمَا صَنَعُوا كَيْدُ سَاحِرٍ وَلا يُفْلِحُ السَّاحِرُ حَيْثُ أَتَى . ٧  بار وسورة ياسين کامل یک مرتبه .

سلام من این آیات و سوره ها رو خوندم بهتر شدم خواندن سوره ی حمد 14 بار ، معوذات (سوره های فلق و ناس ) 7 بار ، سوره ی کافرون 14 بار ، آیه الکرسی تا علی العظیم 21 بار و 10 آیه ی اول سوره ی صافات 21 مرتبه ، سپس ایات زیر را بخواند :

وَأَوْحَيْنَـا إِلَى مُوسَـى أَنْ أَلْقِ عَصَاكَ فَإِذَا هِيَ تَلْقَفُ مَا يَأْفِكُـونَ . فَوَقَعَ الْحَقُّ وَبَطَلَ مَا كَانُوا يَعْمَلُـونَ .  فَغُلِبُوا هُنَالِكَ وَانقَلَبُوا صَاغِرِيـنَ . وَأُلْقِيَ السَّحَرَةُ سَاجِدِيـنَ  . قَالُـوا آمَنَّا بِرَبِّ الْعَالَمِيـنَ .رَبِّ مُوسَى وَهَارُونَ .  7 بار  

و این آیات :

قَالَ مُوسَى مَا جِئْتُمْ بِهِ السِّحْرُ إِنَّ اللَّهَ سَيُبْطِلُهُ, إِنَّ اللَّهَ لا يُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدِيـنَ . وَيُحِقُّ اللَّهُ الْحَقَّ بِكَلِمَاتِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُجْرِمُـونَ . ٧ بار                                                  وهذي الايه . إِنَّمَا صَنَعُوا كَيْدُ سَاحِرٍ وَلا يُفْلِحُ السَّاحِرُ حَيْثُ أَتَى . ٧  بار وسورة ياسين کامل یک مرتبه .