2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای تو رو خدا با من شوخی نکنین؟؟ میدونی چقد منتظرم تو پروفایلم بخونی دردمو میفهمی الان قلبم ...

عزیزم چندساله؟و خودتون چندسالتونه

انشالله مثبته یه بچه سالمو اهل بدنیابیاری

دعاکن دامن همه سبزشه دامن خودت بشه دشت پرگل😍

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
واااای تو رو خدا با من شوخی نکنین؟؟ میدونی چقد منتظرم تو پروفایلم بخونی دردمو میفهمی الان قلبم ...

سلام عزیزم مبارکه هاله داره منم امروز آزمایش دادم بتام 2928 بود هنوز یه هفته مونده موعدم نگرانم 

خدایا شکرت😍😍
باز کی بزنم؟؟؟ دستام داره میلرزه

اول بگو این تست کی زدی دوباره ازش عکس بفرست اگر تازه زدی واین جوری شده همتن بارداری 

خدایا تو خیلی بزرگی ،به بزرگی خودت هوای هموطنامونو داشته باش .🙏❤ 
عزیزم چندساله؟و خودتون چندسالتونه انشالله مثبته یه بچه سالمو اهل بدنیابیاری دعاکن دامن همه سبزشه د ...

۲۶سالمه

اما شوهرم مشکل شدید اسپرم داره

من قرار بود واسه خرداد برم واسه آی یو آی

چون چند ماهه دارو درمانی جواب نداده

الهی خدا از جایی که فکرشو نمیکنیم دلمونو شاد کنه

حال الانتو خریدارم

احتمال۹۰درصد بارداری برا اطمینان دوروز دیگه صبح بااولین ادرار بی بی بزن اگه پررنگتر شد دیگه۱۰۰درصد بارداری اونوقت

التماس دعا

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
سلام عزیزم مبارکه هاله داره منم امروز آزمایش دادم بتام 2928 بود هنوز یه هفته مونده موعدم نگرانم  ...

خب آزمایشت مشخصه صددرصد بارداری عزیزم

واسه منم دعا کن 

۲۶سالمه اما شوهرم مشکل شدید اسپرم داره من قرار بود واسه خرداد برم واسه آی یو آی چون چند ماهه دارو ...

انشاالله عزیزم من هم تازه رفتم از مایش خون دادم باردار هستم امروز فهمیدم واست دعا میکنم که انشاالله بحق همین ماه مبارک رمضان باردار باشی عزیزم

خدایا تو خیلی بزرگی ،به بزرگی خودت هوای هموطنامونو داشته باش .🙏❤