2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تقریبا ملین هستش،کاربردای دیگه ای هم داره

وای نخوری ها. من دو بار خوردم انقدر اذیتم کرد داشتم میمردم همش تو دستشویی بودم تازه فقط یه دونه خوردم. 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
 وای نخوری ها. من دو بار خوردم انقدر اذیتم کرد داشتم میمردم همش تو دستشویی بودم تازه فقط یه دون ...

دقیقا منم همینطوری کرد،مردم و زنده شدم،ببخشید داشتم آب دفع میکردم دیگه از اسهال گذشته بود،شبو کلا نخوابیدم

پس درس فک کردم بخاطر همین یه دونه سیاه توسه بوده

دقیقا منم همینطوری کرد،مردم و زنده شدم،ببخشید داشتم آب دفع میکردم دیگه از اسهال گذشته بود،شبو کلا نخ ...

اره به خاطر همونه. من یبوست شدید داشتم هیچ چیزی روم اثر نداشت. رفتم عطاری اینو داد بهم. صدبار گفت خانم یه دونه بیشتر نخوری ها. اصلا فکر نمیکردم همچین کاری باهام بکنه 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
 اره به خاطر همونه. من یبوست شدید داشتم هیچ چیزی روم اثر نداشت. رفتم عطاری اینو داد بهم. صدبار ...

بعدش کلا خوب شد یبوستتون؟

بابا من روده هام پر آب شده بود😐فک میکردم دارم میمیرم

بعدش کلا خوب شد یبوستتون؟ بابا من روده هام پر آب شده بود😐فک میکردم دارم میمیرم

نه بابا خوب کجا بود. همون دو باری که خوردم تا حد مرگ برد منو. انقدر به خودم فحش دادم و گفتم غلط کردم  

واجبه منم بگیرم همورویید دارم همراه با یبوست شدید

اصلا سمت این نرو خیییییلی بده 

نه بابا خوب کجا بود. همون دو باری که خوردم تا حد مرگ برد منو. انقدر به خودم فحش دادم و گفتم غل ...

پس بازم یبوست دارین؟

شما هم اسهال شدین با سیاه توسه؟

من درد نداشتم فقط آب خیییییلی زیاد روده

پس بازم یبوست دارین؟ شما هم اسهال شدین با سیاه توسه؟ من درد نداشتم فقط آب خیییییلی زیاد روده

اره هنوزم دارم. خوب نشدم 

دل درد شدید هم شدم علاوه بر اسهال گلاب به روت اخراش فکر میکردم روده هام داره میزنه بیرون

اره هنوزم دارم. خوب نشدم  دل درد شدید هم شدم علاوه بر اسهال گلاب به روت اخراش فکر میکردم ...

من ورم روده دارم برا همون یبوست میشم.

فرض من شبو خونه ی نامزدم اینا بودم😐اون زهرمارم شب قبل شام خوردم،

گلاب به روت نصف شب پامیشدم تو تاریکی میرفتم دسشویی،عذابی بودا😁  

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792