2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تسبیح و مهر 

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
یعنی هدیه ای که پول بدی و معنوی باشه ؟ اگه منظورت اینه بسته به مقدار هزینه و اینکه بی کی میخوای بدی ...

اره پول و معنوی برای نامزدم میخام تولدشه احه گفت من هدیه معنوی دوس دارم هزچی فکر کردم متوجه نشدم معنوی منظورش چیه😖😖

درود؛

مثلا به نیت حاجت روایی کسی ختم قرآن بردارید 

یا از طرف کسی به نیازمندان کمک کنید 

خودش ندونه و براش ذکر بگید 

یا مثلا هدیه ای بهشون بدید مثل قرآن ، یا هزینه سفر زیارتی، کتب معنوی، تابلو تزئیناتی با اذکار و از این قبیل موارد ...

پر برکت 🍃 

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
اره پول و معنوی برای نامزدم میخام تولدشه احه گفت من هدیه معنوی دوس دارم هزچی فکر کردم متوجه نشدم معن ...

تسبیح های تزیینی خیلی خوشگلی تو بازار هست

یا رحل قران

روان نویس

کتاب عاشقونه مذهبی مثل یادت باشه.. نیمه پنهان ماه.. 

اره پول و معنوی برای نامزدم میخام تولدشه احه گفت من هدیه معنوی دوس دارم هزچی فکر کردم متوجه نشدم معن ...

رک میگما 

ابراز علاقه و... 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگی من افتاد 😄 و من ب عشقم میرررسم 💏

اینایی که گفتم تسیبح عقیق فیروزه انگشتر عقیق فیروزه تو این مایه ها  مشهد و کربلا که کروناست نمیشه براش هزینه کنی پس همینا میمونه یا کتاب صحیفه سجادیه نهج البلاغه بحری